Öneri Tv box Uygulama Havuzu [ Tıkla > İndir ]

gerekli olan hersey var. eksigi yok. cok güzel paylasim cooook coooook tsk. box cihazimda eksik olan bir kac tane apk vardi aldim.

uygulamalara dair çeşitli kaynakların belirtilmesi beni ayrıca sevindirdi, teşekkürler @tekkan

bilmediğim iki kaynağı daha öğrenmiş oldum

Projectivy Launcher Premium 4.65 sürümüne güncellenmiştir.

• Android TV 14+'da ekran koruyucuyu başlatmak için kısmi çözüm eklendi (muhtemelen yalnızca AerialViews için çalışacaktır - Google, sistem dışı bir uygulamadan ekran koruyucuyu başlatma özelliğini kaldırdı)
  • Animasyonlu GIF kartlarında, odak kaybolduğunda animasyon artık duruyor (duraklamak yerine)
  • yerel duvar kağıtlarının (kullanıcı dosyaları/klasörleri) aşırı agresif bir şekilde önbelleğe alınması düzeltildi
  • Android 6 tabanlı Xiaomi TV'lerde/projektörlerde sabit HDMI girişi başlatıldı
  • diğer birçok hata düzeltmesi ve çeşitli performans iyileştirmeleri

Ocean Streamz v3.4.7 ilk mesaja eklendi

Okyanus Akıntısı

Ocean Streamz, İngilizce film ve dizilerden oluşan geniş bir veritabanına sahip çevrimiçi bir sinemadır. Birçok dilde altyazı desteği ve harici oynatıcı mevcuttur.
Uygulamada ayrıca, ülkelere ve kategorilere göre ayrılmış binlerce TV kanalının bulunduğu bir bölüm de var. Hepsi istikrarlı bir şekilde çalışmasa da, yine de neredeyse tüm dünya spor kanalları ve yetişkin TV kanalları mevcut.
Uygulama İngilizce arayüze sahip olup, cihazınızda 5.0 Lollipop'tan düşük olmayan bir Android sürümü yüklü olması gerekmektedir. Reklam içermez. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.
Ocean Streamz Özellikleri
  • Çeşitli kaynaklardan on binlerce film ve TV dizisi tamamen ücretsiz
  • Gerçek debrid hesap entegrasyonu ve torrent dosya yönetimi
  • Videoları indirmeden farklı cihazlarda göstermek için Chromecast desteği
  • MX Player veya VLC gibi herhangi bir medya oynatıcısı aracılığıyla içerik izleme yeteneği
  • Videonun bağlantılarına ek olarak, bir fragman, IMDB incelemesi ve filmin bir özeti de bulunmaktadır.
  • Anime, Kore dizileri ve çizgi filmlerin yer aldığı bölümler mevcut
  • En sevdiğiniz videoları 360p'den 1080p'ye kadar farklı kalitelerde izleme olanağı
  • Sunuculara sağlanan bağlantıları kullanarak videoyu cihazınıza kaydedebilirsiniz
Ocean Streamz, daha çok bir çevrimiçi video içerik arama hizmetidir. Modülleri, film ve dizi barındıran web sitelerini tarayarak, barındırılan videoları yeniden yayınlayabilir. Örneğin, Ocean Streamz, Black Panther: Wakanda Forever'ı veya Wednesday'in ilk sezonunun tüm bölümlerini, Ocean Streamz topluluğu üyeleri tarafından oluşturulan modülleri kullanarak bir düzine farklı kaynaktan ve 720p'den 1080p'ye kadar kalitede bulabilir.

Ayrıca, hizmet arka planda birden fazla film indirirken aynı anda başka videoları izlemenize olanak tanır. Kullanıcılar ayrıca diğer uygulamalarda ve sosyal ağlarda bağlantılar paylaşabilirler. Dezavantajları arasında, çalışmayan bağlantıların bolluğu, bazılarının yalnızca VPN ile çalışabilmesi ve Full HD'den daha yüksek kalite eksikliği sayılabilir.
Yazarlar, Android ve Google TV'de çökme ve aksaklıkların önüne geçmek için geliştirici seçeneklerine girip arka plan ANR'lerini etkinleştirmeyi ve ilk başlatmada bir açılır pencere belirirse bekleme seçeneğini seçmeyi öneriyor.

@Kargo1975 'in Talebi üzerine ilk mesaja dezor-v-1.1.2-black-bo-x eklenmiştir.

Eline Emegine Saglik Tekkan Kardesim Bu Uygulama Bende Yuklu Kendisinden Ben Ricada Bulundum 7 8 Ay Once Kurdugum Suan En Sorunsuz Calisan Premium Surumu Bu Diger Surumlerin Cogu Buglu Playerleri Bozuk Goruntu Net Degil Uygulsmayi İndirip Kurmak İsteyen Arkadaslar Kool.to yazsinlar Ejran Sag Ustte Kalp İsareti Gibi Olan Yer Vpn Kendi İcinde Vpn si Var Ona Tiklayin Ekranda Vpn Aktif Edildi Yazisi Cikacaktir Live Bolumu Var Ustte Ona Tiklayin Ulke Turkiye Secin Liste Gelecektir Bende Aktif Faal Calisiyor Kanallar Donma Kasmada Yok Forumdaki Arkadaslarimizin Kullanabilmesi İcin Tekkan Kardesimizden Ben İstedim Rica Ettim Oda Saolsun Paylasti Tekrardan Eline Koluna Saglik Tekkan Kardesim Saol Varol

Arkadaslar Next My Box Var Bende 7 8 Ay Once İndirip Kurmustum Suan Aktif Ustteki Mesajdaki Talimatlari Uygularsaniz Sizlerde Calisacaktir Premium Surumudur Sure Kisitlamasi Yoktur Suresizdir İsteyen İndirip Kurup Deneyebilir Burda Tekkan Kardesim de Bende Elciyiz Herkese Faydali Olmaya Calisiyoruz Virustotal dan taratip oyle kurun uygulama bize Ait Degil Biz Sadece Kendi Kullandigimiz Memnun Oldugumuz Uygulamayi Herkes Kullansin İstedim Durum Bundan İbaret İyi Seyirler Saygilarimla

Evet bende kurdum aslında android5 sürümünde bile sorunsuz kuruldu fakat kendi vpn si çalışmadığı için kanallar gelmedi.sonra android 12 diğer cihazda denedim onda da kendi vpn si çalısmadı.harici vpn ile sorunsuz kanallar geldi.kanalları fsvoriye alabiliyoruz sanırım eğer bunu başarabilirsem en çok kullanacağım eklenti olacak.paylaşım için teşekkürler kargo1975 ve tekkan.

Bende çalışıyor ancak kendi vpn ile çalışmadı başka vpn ile çalışıyor
Evet bende kurdum aslında android5 sürümünde bile sorunsuz kuruldu fakat kendi vpn si çalışmadığı için kanallar gelmedi.sonra android 12 diğer cihazda denedim onda da kendi vpn si çalısmadı.harici vpn ile sorunsuz kanallar geldi.kanalları fsvoriye alabiliyoruz sanırım eğer bunu başarabilirsem en çok kullanacağım eklenti olacak.paylaşım için teşekkürler kargo1975 ve tekkan.
Arkadaslar Kendi Vpn si Calismiyor Vpn İmleci Kapali Dursun Octohide Vpn Veya Psphon Pro Lokasyon Hollanda veya Almanya Secin Kendi Vpn si Calismiyor Turkiye İstabul Uzeri Lokasyonla Baglaniyor Turkiye ye Yasakli Oldugu İcin Calismiyor Harici Vpn İle Kullanin Virus Total Sonuclarinida Paylasmis Tekkan Kardesim Tumu Yesil Yani Tertemiz Modlu Uygulama Premium Surumu Dezor Apk Cok Boyle Lakin Hepsi Sorunlu ve viruslu Bu Uygulama Tertemiz Playeri Bozuk Cogunun Bunun Playeride Ekran Goruntusu Drop Kasma Yok Denemenizi Tavsiye Ederim Apk Sahiplerinin Cogu Bu Uygulamanin Paylasildigi İcin Bana Kizacaklardir Ben Herkes Bu Uygulamadan Faydalansin Diye Tekkan Kardesime Rica Ettim Oda Saolsun Paylasti İyi Seyirler

Arkadaslar Kendi Vpn si Calismiyor Vpn İmleci Kapali Dursun Octohide Vpn Veya Psphon Pro Lokasyon Hollanda veya Almanya Secin Kendi Vpn si Calismiyor Turkiye İstabul Uzeri Lokasyonla Baglaniyor Turkiye ye Yasakli Oldugu İcin Calismiyor Harici Vpn İle Kullanin Virus Total Sonuclarinida Paylasmis Tekkan Kardesim Tumu Yesil Yani Tertemiz Modlu Uygulama Premium Surumu Dezor Apk Cok Boyle Lakin Hepsi Sorunlu ve viruslu Bu Uygulama Tertemiz Playeri Bozuk Cogunun Bunun Playeride Ekran Goruntusu Drop Kasma Yok Denemenizi Tavsiye Ederim Apk Sahiplerinin Cogu Bu Uygulamanin Paylasildigi İcin Bana Kizacaklardir Ben Herkes Bu Uygulamadan Faydalansin Diye Tekkan Kardesime Rica Ettim Oda Saolsun Paylasti İyi Seyirler
Hangi uygulama bu acaba teşekkürler

Hangi uygulama bu acaba teşekkürler
Dezor Black Box version 1.12 Premium 8 Mesaj Yukarida Tekkan Kardesim Paylasti İndirme Linki Ve Virustotal Sonuclari Var Apk İlk Mesaja Uygulama Havuzunada Eklendi İsteyen Arkadaslar Kurup Kullanabilirler 3 Mesaj Yukarida Nasil Kullanabilecegi İle Alakali Tarif Etmeye Calistim Dedigim Sekilde Yaparsaniz Herkesde Calisir.Nasil Kurup Calistiracagim Diye Sormayin Tum Mesajlari İyice Okuyun Anlayin Bosuna Tarif Etmiyorum
Kool.to
Oha.to
Huhu.to
Vavoo.to
Bunlar uygulama icin Yazmaniz gerek bundle linkleri Koo.to Yazmaniz Yeterli

Son düzenleme:

Geri