Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tr spor nedir hocam ? biraz açar mısınız.Tr spor yoktu degil mi?
Turk spor kanalları mor paket vsTr spor nedir hocam ? biraz açar mısınız.
Bu konu altında böyle paylaşımlar yok hocam. İlk mesajı okuyunuz.Turk spor kanalları mor paket vs
Eline Emegine Saglik Tekkan Kardesim Bu Uygulama Bende Yuklu Kendisinden Ben Ricada Bulundum 7 8 Ay Once Kurdugum Suan En Sorunsuz Calisan Premium Surumu Bu Diger Surumlerin Cogu Buglu Playerleri Bozuk Goruntu Net Degil Uygulsmayi İndirip Kurmak İsteyen Arkadaslar Kool.to yazsinlar Ejran Sag Ustte Kalp İsareti Gibi Olan Yer Vpn Kendi İcinde Vpn si Var Ona Tiklayin Ekranda Vpn Aktif Edildi Yazisi Cikacaktir Live Bolumu Var Ustte Ona Tiklayin Ulke Turkiye Secin Liste Gelecektir Bende Aktif Faal Calisiyor Kanallar Donma Kasmada Yok Forumdaki Arkadaslarimizin Kullanabilmesi İcin Tekkan Kardesimizden Ben İstedim Rica Ettim Oda Saolsun Paylasti Tekrardan Eline Koluna Saglik Tekkan Kardesim Saol Varol@Kargo1975 'in Talebi üzerine ilk mesaja dezor-v-1.1.2-black-bo-x eklenmiştir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bende çalışıyor ancak kendi vpn ile çalışmadı başka vpn ile çalışıyor
Arkadaslar Kendi Vpn si Calismiyor Vpn İmleci Kapali Dursun Octohide Vpn Veya Psphon Pro Lokasyon Hollanda veya Almanya Secin Kendi Vpn si Calismiyor Turkiye İstabul Uzeri Lokasyonla Baglaniyor Turkiye ye Yasakli Oldugu İcin Calismiyor Harici Vpn İle Kullanin Virus Total Sonuclarinida Paylasmis Tekkan Kardesim Tumu Yesil Yani Tertemiz Modlu Uygulama Premium Surumu Dezor Apk Cok Boyle Lakin Hepsi Sorunlu ve viruslu Bu Uygulama Tertemiz Playeri Bozuk Cogunun Bunun Playeride Ekran Goruntusu Drop Kasma Yok Denemenizi Tavsiye Ederim Apk Sahiplerinin Cogu Bu Uygulamanin Paylasildigi İcin Bana Kizacaklardir Ben Herkes Bu Uygulamadan Faydalansin Diye Tekkan Kardesime Rica Ettim Oda Saolsun Paylasti İyi SeyirlerEvet bende kurdum aslında android5 sürümünde bile sorunsuz kuruldu fakat kendi vpn si çalışmadığı için kanallar gelmedi.sonra android 12 diğer cihazda denedim onda da kendi vpn si çalısmadı.harici vpn ile sorunsuz kanallar geldi.kanalları fsvoriye alabiliyoruz sanırım eğer bunu başarabilirsem en çok kullanacağım eklenti olacak.paylaşım için teşekkürler kargo1975 ve tekkan.
Hangi uygulama bu acaba teşekkürlerArkadaslar Kendi Vpn si Calismiyor Vpn İmleci Kapali Dursun Octohide Vpn Veya Psphon Pro Lokasyon Hollanda veya Almanya Secin Kendi Vpn si Calismiyor Turkiye İstabul Uzeri Lokasyonla Baglaniyor Turkiye ye Yasakli Oldugu İcin Calismiyor Harici Vpn İle Kullanin Virus Total Sonuclarinida Paylasmis Tekkan Kardesim Tumu Yesil Yani Tertemiz Modlu Uygulama Premium Surumu Dezor Apk Cok Boyle Lakin Hepsi Sorunlu ve viruslu Bu Uygulama Tertemiz Playeri Bozuk Cogunun Bunun Playeride Ekran Goruntusu Drop Kasma Yok Denemenizi Tavsiye Ederim Apk Sahiplerinin Cogu Bu Uygulamanin Paylasildigi İcin Bana Kizacaklardir Ben Herkes Bu Uygulamadan Faydalansin Diye Tekkan Kardesime Rica Ettim Oda Saolsun Paylasti İyi Seyirler
Dezor Black Box version 1.12 Premium 8 Mesaj Yukarida Tekkan Kardesim Paylasti İndirme Linki Ve Virustotal Sonuclari Var Apk İlk Mesaja Uygulama Havuzunada Eklendi İsteyen Arkadaslar Kurup Kullanabilirler 3 Mesaj Yukarida Nasil Kullanabilecegi İle Alakali Tarif Etmeye Calistim Dedigim Sekilde Yaparsaniz Herkesde Calisir.Nasil Kurup Calistiracagim Diye Sormayin Tum Mesajlari İyice Okuyun Anlayin Bosuna Tarif EtmiyorumHangi uygulama bu acaba teşekkürler
Teşekkürler çok sağol varolDezor Black Box version 1.12 Premium 8 Mesaj Yukarida Tekkan Kardesim Paylasti İndirme Linki Ve Virustotal Sonuclari Var Apk İlk Mesaja Uygulama Havuzunada Eklendi İsteyen Arkadaslar Kurup Kullanabilirler
İyi Seyirler Yildirim Hocam Ayrica Mesaj Acmamak İcin Tarifi Sizin Mesaj Uzerinden Yaptim Yazdiklarim Herkesin Kurmasi İcin Gecerli Size Soylenmis Birsey Degil Anlayisiniz İcin Tesekkur Ederim HocamTeşekkürler çok sağol varol