Öneri TR 10 Kategorili,Rokkr,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

link atarmısın bende hiçbiri çalışmıyor izleyecek hiçbir yer bulamadım
Modeminizi Acin Kapatin Hocam Yayinlarda En Ufak 1 Sorun Yok Masallah Subhanallah hpgdisco Kardesimiz sayesinde izliyoruz Allah Razi Olsun Ondan
Sorun Yasayan Arkadaslar
Dan Giris Yapsinlar.

Aslinda Bu Url lerden Ayni Anda Kisi İzlemis Ogrenebilsek Cok İyi Olurdu Cunku Cogu Yayinlar Maclarda Pertliyor Bana Gore Bu Asamadan Gectti Daha 2.Yari Baslamadan Soyluyorum Bunlari Bu Kadar Kisi İzliyecek Yogunluk Olcak Donma Kasma Olmiycak.

Neredeyse hepsini denedim. Çoğu hiç açılmadı rokkr yayınlar açıldı fakat 3 saniye çalışıp donuyor sürekli.
Bende En Ufak Donma Kasma Yapmadi İss Turknet 100 mb İss Saglalayicilar Bant Kisitlamasi Yapiyor Mac Saatlerinde + Cok Cok Aşiri Yuklenme Oldu Linklere Bana Gore Testi Gecti

ben biraz vpnsz den baktım çalışıyodu bu biraz kanaldan kanala fark ediyor gibi vpn ile 90 dk sorunsuz izleyen varsa hangi vavoo listesini ve hangi ülkeyi tercih etti biz de kullanabiliriz bu vavoo bir tr de mi engelli ya hangi vpn ulkesi seçersen açıyor :)

ben biraz vpnsz den baktım çalışıyodu bu biraz kanaldan kanala fark ediyor gibi vpn ile 90 dk sorunsuz izleyen varsa hangi vavoo listesini ve hangi ülkeyi tercih etti biz de kullanabiliriz bu vavoo bir tr de mi engelli ya hangi vpn ulkesi seçersen açıyor :)
VPN İle Sorunsuz 90 Dakika İzleyen Yoktur Bence İlla Ki Donmuştur Takılmıştır ALMANYA VPN SEÇERSEN AÇILIR BELKİ

Ben Ilk yarıyı dogru düzgün seyredemedim world gold yazan ikinci yarı vpn ile açtım fazla donma yapmadı
VPN İle Sorunsuz 90 Dakika İzleyen Yoktur Bence İlla Ki Donmuştur Takılmıştır ALMANYA VPN SEÇERSEN AÇILIR BELKİ
Arkadaslar Malum Yayinlar İss" ye Gore Degisebiliyor.Vpn"siz veya Vpn"li Açiyor + Mac Zamani İss Bant Kistlamasi Yapiyor + Kanaldan Kanala Degisiyor Donma Takilma Malum Yayinlari Zaten Stb Mac Adrresden Alip Bize Yolluyorlar Calismayan veya bozulan Kanalin yerine sistemleri otomatik calisan kanal atiyor + Malum Yayinnlari Kendi Sitesinden Acsaniz Dahi Normal liste Demiyorum Ayni Sorunlar Devam Ediyor Yayinlarin Linkleri id leri kanal isimleri bile Ayni Degisen Bir sey yok Yani Tamamen Saglayici Kaynakli Bir Durum Saygilarimla

Aslında rokkr listesinin daha az donması için yurtdisina kapatabilirim. Ben url'yi sadece burda paylaştım ama şuan kullanan kişilerin çoğunluğu yurtdisindan izliyor.

Aslında rokkr listesinin daha az donması için yurtdisina kapatabilirim. Ben url'yi sadece burda paylaştım ama şuan kullanan kişilerin çoğunluğu yurtdisindan izliyor.
Bence Cok Guzel 1 Fikir Yurdisinda Vpn siz Cikiyorsa Normal Malum Listeleri Kullanabilirler Hem Sunucunuzada Daha Az Yuk Binmis Olur Yurt İcinden Daha Cok Kisi İzlemis Olur Sayinizde hpgdisco kardesim cok saol Dun maci Donmasiz takilmasiz 1920x1080p 50 fps izleyebildim Aslinda Kac Kisinin Ayni Anda İzleyebildigini Ogrenebilsek Ona Gore Yorumlar Havada Kalmazdi Bence Dun Yogunluk Cok Asiri Fazlaydi Öyle Olmasina Ragmen Benim Gozumde Testi Gecti Ucret Odeyip Aldiginiz İptv ler Bile Maclarda Cortlarken Bu Ucretsiz Ve Herkese Acik Herkese Faydali Oluyor 1Kurus Menfeat Yok Valla Helal Olsun Sana hpgdisco kardesim eline emegine saglik saygilarimla

Yurtdisina kapattım şimdi sadece türkiye'den izlenebilir.
Cok İsabetli Bir Karar Verdin Kardesim Yurdisindan Malum Yayinlari Kullanmak İcin url leri ekliyim nasilsa vpn siz İzliyorlarsa Sorun Olmaz Hakkin Ödenmez Kardesim Allah Razi Olsun
Not= Yurdisindan İzleyenler Vpn Olmadan Asagidaki 5 url yi Kullanabilirler

Yurticinden Bu url ler iss ye gore vpn isteyebilir yurtdisindaki yurtdaslarimiz vpn siz bu 5 url yi kullanabilirler rokkr url leri yurtdisina kapatilmistir
Yurticinden Rokkr Urlleri Vpn Proxy Donma Kasma Olmadan Kullanabilirsiniz 2Tane Rokkr Gold Url miz Var Asagiya Birakiyorum Linkleri hpgdisco kardesime cok tesekkur ediyorum onun sayesinde izliyoruz malum yayinlari elin emegine saglik kardesim saol varol.saygilarimla

Arkadaslar Bu Projenin Devamliligi İcinve Daha Guzel Projeleri Yapabilmek icin destekleriniz cok onemli hpgdisco kardesimizin forumda acmis oldugu konu linkini de asagiya birakiyorum onada destek olun
Konu ' Goldvod m3u Playlist Arşivi' https://forum.sinetech.tr/konu/goldvod-m3u-playlist-arsivi.6433/

Yurdisindan İzleyen Arkadaslarimiz Malum Yayinlari Rokkr Url leri Haric Orijinal 5 Url yi Vpn siz Deneyebilirmisiniz rica etsem saygilarimla

Geri