Kargo1975
Müdavim
- Konular
- 2
Hep Beraber Hocam İyi SeyirlerMaşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hep Beraber Hocam İyi SeyirlerMaşallah
Modeminizi Acin Kapatin Hocam Yayinlarda En Ufak 1 Sorun Yok Masallah Subhanallah hpgdisco Kardesimiz sayesinde izliyoruz Allah Razi Olsun Ondanlink atarmısın bende hiçbiri çalışmıyor izleyecek hiçbir yer bulamadım
Deneyelim Bakalım Eyvallah KardesimKral Vavoo düzeldi ben denedim rokkr olmadan
Bende En Ufak Donma Kasma Yapmadi İss Turknet 100 mb İss Saglalayicilar Bant Kisitlamasi Yapiyor Mac Saatlerinde + Cok Cok Aşiri Yuklenme Oldu Linklere Bana Gore Testi GectiNeredeyse hepsini denedim. Çoğu hiç açılmadı rokkr yayınlar açıldı fakat 3 saniye çalışıp donuyor sürekli.
VPN İle Sorunsuz 90 Dakika İzleyen Yoktur Bence İlla Ki Donmuştur Takılmıştır ALMANYA VPN SEÇERSEN AÇILIR BELKİben biraz vpnsz den baktım çalışıyodu bu biraz kanaldan kanala fark ediyor gibi vpn ile 90 dk sorunsuz izleyen varsa hangi vavoo listesini ve hangi ülkeyi tercih etti biz de kullanabiliriz bu vavoo bir tr de mi engelli ya hangi vpn ulkesi seçersen açıyor![]()
ben biraz vpnsz den baktım çalışıyodu bu biraz kanaldan kanala fark ediyor gibi vpn ile 90 dk sorunsuz izleyen varsa hangi vavoo listesini ve hangi ülkeyi tercih etti biz de kullanabiliriz bu vavoo bir tr de mi engelli ya hangi vpn ulkesi seçersen açıyor![]()
Ben Ilk yarıyı dogru düzgün seyredemedim world gold yazan ikinci yarı vpn ile açtım fazla donma yapmadı
Arkadaslar Malum Yayinlar İss" ye Gore Degisebiliyor.Vpn"siz veya Vpn"li Açiyor + Mac Zamani İss Bant Kistlamasi Yapiyor + Kanaldan Kanala Degisiyor Donma Takilma Malum Yayinlari Zaten Stb Mac Adrresden Alip Bize Yolluyorlar Calismayan veya bozulan Kanalin yerine sistemleri otomatik calisan kanal atiyor + Malum Yayinnlari Kendi Sitesinden Acsaniz Dahi Normal liste Demiyorum Ayni Sorunlar Devam Ediyor Yayinlarin Linkleri id leri kanal isimleri bile Ayni Degisen Bir sey yok Yani Tamamen Saglayici Kaynakli Bir Durum SaygilarimlaVPN İle Sorunsuz 90 Dakika İzleyen Yoktur Bence İlla Ki Donmuştur Takılmıştır ALMANYA VPN SEÇERSEN AÇILIR BELKİ
Bence Cok Guzel 1 Fikir Yurdisinda Vpn siz Cikiyorsa Normal Malum Listeleri Kullanabilirler Hem Sunucunuzada Daha Az Yuk Binmis Olur Yurt İcinden Daha Cok Kisi İzlemis Olur Sayinizde hpgdisco kardesim cok saol Dun maci Donmasiz takilmasiz 1920x1080p 50 fps izleyebildim Aslinda Kac Kisinin Ayni Anda İzleyebildigini Ogrenebilsek Ona Gore Yorumlar Havada Kalmazdi Bence Dun Yogunluk Cok Asiri Fazlaydi Öyle Olmasina Ragmen Benim Gozumde Testi Gecti Ucret Odeyip Aldiginiz İptv ler Bile Maclarda Cortlarken Bu Ucretsiz Ve Herkese Acik Herkese Faydali Oluyor 1Kurus Menfeat Yok Valla Helal Olsun Sana hpgdisco kardesim eline emegine saglik saygilarimlaAslında rokkr listesinin daha az donması için yurtdisina kapatabilirim. Ben url'yi sadece burda paylaştım ama şuan kullanan kişilerin çoğunluğu yurtdisindan izliyor.
niye kapattinki reis proxyle izleniyordu pars tv de yayinlsr gitti genede caniniz sagolsunYurtdisina kapattım şimdi sadece türkiye'den izlenebilir.
Cok İsabetli Bir Karar Verdin Kardesim Yurdisindan Malum Yayinlari Kullanmak İcin url leri ekliyim nasilsa vpn siz İzliyorlarsa Sorun Olmaz Hakkin Ödenmez Kardesim Allah Razi OlsunYurtdisina kapattım şimdi sadece türkiye'den izlenebilir.
Yurtdisi için diğer playlistleri kullanabilirsiniz, çalışıyor olması lazım.niye kapattinki reis proxyle izleniyordu pars tv de yayinlsr gitti genede caniniz sagolsun
7 Tane Url miz Var Suan Hepside Calisiyor Kardesim Orjinal Malum linkler yurticinden vpn ile Yurdisindan vpn siz izleyebilirsinizYurtdisi için diğer playlistleri kullanabilirsiniz, çalışıyor olması lazım.