Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nereden bulabiliriz...Vstro Player Versiyon 8.1.11 En Sorunsuz Calisan Komplike Muhtesem Bir Player M3u ,xtream,Portal mac,dvr,epg,film,dizi,4 adet yerlesik player Daha Sayamadigim Bir cok özellik sınırsırsız liste ekletir aptoide de var en son surumu secmeyin 8.1.11 en duzgun calisan surumu reklam yok ucret yok daha ne olsun saygilarimla.
Eyvallah kardeşKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Maalesef extream player dosyasını bulamadım...
Aptoide den İndirdigimi Yazmisim İyi Okusaniz Sormiyacaksiniz TekrarNereden bulabiliriz...
Maalesef extream player dosyasını bulamadım...
EYVALLAH....Eyvallah kardeş
APTOİDE de olan aynı değil zannedersem.Aptoide den İndirdigimi Yazmisim İyi Okusaniz Sormiyacaksiniz Tekrar
İPTV EXTREME Player Google Play Markette Var.Aptoide de VarMaalesef extream player dosyasını bulamadım...
Helal Olsun HocamZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Sağolasın aziz dostum, değerli olan gönül almak gerisi boş.Helal Olsun Hocam
Eyvallah Hocam Berhudar Olun (Cok Yasayin)Sağolasın aziz dostum, değerli olan gönül almak gerisi boş.
telefonuna , televizyonuna ya da tv boxuna TELEVİZO yükle sonra anlatalım nasıl yükleyeceğiniM3u dosya şekilde olanları nasıl player yüklüyoruz ilk kez kuracagimda nasıl yaptığını bilmiyorum yardımcı olabilirseniz
telefonuna , televizyonuna ya da tv boxuna TELEVİZO yükle sonra anlatalım nasıl yükleyeceğini
Play stero da pro 10₺ ben aldımModlu apk olarak mı aratayım yoksa storedan indirsem olur mu?
Şimdi de erişim isteği gerekiyorZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
izin verdim dostum aldın mı?Şimdi de erişim isteği gerekiyor![]()
Nazik ve ilgili davrandın. Sabrın için teşekkür ederim. Kurulumu yapmak üzereyim ☺izin verdim dostum aldın mı?