Öneri Pars TV (Versiyon 3)

Screenshot 20250721 080630Screenshot 20250721 080641

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250721-080710.png
    Screenshot_20250721-080710.png
    218.4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20250721-080721.png
    Screenshot_20250721-080721.png
    381.7 KB · Görüntüleme: 29
yeni tema yeni gorsel haydi hayirli olsun sen hangi takimliysan ekrarinda o gorunsun

tercih yapip cikin tekrar girin uygulamaya yaptigiiniz tercih artik aktif tir

Son düzenleme:
uygulama kesinklikle her daim ucretsiz her daim reklmasiz olarak yoluna devak edecektir

hocam tek ricam uygulama. ekrana gelirse cok daha guzel olur ana ekrana eklemek icin ekstra apk kurmayalim.

hocam tek ricam uygulama. ekrana gelirse cok daha guzel olur ana ekrana eklemek icin ekstra apk kurmayalim.
Bunun için apk dosyasını android studio ile düzenleyip tekrar apk paket haline getirmemiz gerekiyor ben beceremedim android studio kullanmasını
eğer yapan ustalar olursa parstv ve benim apk da düzenleme yapabilirse iyi olur

lancurmu aga yapcak bisry yok ancak bu kadar oluyor benim cihazim android 13 bunda sikinti yok ana ekrana gelmiyor ama uygulamalarda gorunuyor bende sanirim kullanilan launcor la alakali durum

uygulamanin versiyonunu V3 yaptim eski surum sorunsuz calisiyor bunda sadece cihazlarda gorsel degisti dileyen hem yeniyi hem eskiyi kullana bilir iki apk da ayni anda aktif durumda

Son düzenleme:
Iptv kisminda IPTV izle2 de movies içindeki filmler açılıyor ancak çoğunda ses yok nasıl ayar yapabiliriz

Program veya kanal ismini bulmak için arama ikonu koyma şansınız var mı acaba?

Çok fazla içerik var .binlerce diyebilirim. Benim cihaz zorlandi sildim

uygulama kesinklikle her daim ucretsiz her daim reklmasiz olarak yoluna devak edecektir

ilk açılışta reklam çıktı bende,
ilk sayfadaki linkten indirdim,
Reklamsız yazdığınız için bende yazdım,
yoksa reklam sıkıntı değil, reklamları
modlayarak kaldırıyorum ben kendim için...

ilk açılışta reklam çıktı bende,
ilk sayfadaki linkten indirdim,
Reklamsız yazdığınız için bende yazdım,
yoksa reklam sıkıntı değil, reklamları
modlayarak kaldırıyorum ben kendim için...
aga bende reklam yok kod html ile yapildi icerik konusu dogru iptv lerle birlikte 100 binden fazla yayin var her turden millet yillardir m3u ariyor ben size hazir apk yaptim tek tek ugrasmayin diye

Iptv kisminda IPTV izle2 de movies içindeki filmler açılıyor ancak çoğunda ses yok nasıl ayar yapabiliriz
reis ben ayarliyacam onu player farki cmvar 3 gundur pkayerle ugrasiyom ordaki player sadece canli tv leri oynatiyor amam filim ve dizilerde problem yapiyor bilgim var yani bakacam sabahdan beri bi player var onun ile ugrasiyom oldu gibi olursa super olacak

reis ben ayarliyacam onu player farki cmvar 3 gundur pkayerle ugrasiyom ordaki player sadece canli tv leri oynatiyor amam filim ve dizilerde problem yapiyor bilgim var yani bakacam sabahdan beri bi player var onun ile ugrasiyom oldu gibi olursa super olacak
Elline koluna sağlık süper bir APK herşey var kolay gelsin

Geri