tamam tesekkurler deneyecegim eve gecincereis bu android zaten bagzi abilerimiz vestel android tv ye dahi kuranlar var telefon tablet tvbox hepsine oluyorEkli dosyayı görüntüle 10678
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tamam tesekkurler deneyecegim eve gecincereis bu android zaten bagzi abilerimiz vestel android tv ye dahi kuranlar var telefon tablet tvbox hepsine oluyorEkli dosyayı görüntüle 10678
Eyvallah kardeşimuygulama kesinklikle her daim ucretsiz her daim reklmasiz olarak yoluna devak edecektir
Helal olsunuygulama kesinklikle her daim ucretsiz her daim reklmasiz olarak yoluna devak edecektir
Bunun için apk dosyasını android studio ile düzenleyip tekrar apk paket haline getirmemiz gerekiyor ben beceremedim android studio kullanmasınıhocam tek ricam uygulama. ekrana gelirse cok daha guzel olur ana ekrana eklemek icin ekstra apk kurmayalim.
lancurmu aga yapcak bisry yok ancak bu kadar oluyor benim cihazim android 13 bunda sikinti yok ana ekrana gelmiyor ama uygulamalarda gorunuyor bende sanirim kullanilan launcor la alakali durumhocam tek ricam uygulama. ekrana gelirse cok daha guzel olur ana ekrana eklemek icin ekstra apk kurmayalim.
uygulama kesinklikle her daim ucretsiz her daim reklmasiz olarak yoluna devak edecektir
aga bende reklam yok kod html ile yapildi icerik konusu dogru iptv lerle birlikte 100 binden fazla yayin var her turden millet yillardir m3u ariyor ben size hazir apk yaptim tek tek ugrasmayin diyeilk açılışta reklam çıktı bende,
ilk sayfadaki linkten indirdim,
Reklamsız yazdığınız için bende yazdım,
yoksa reklam sıkıntı değil, reklamları
modlayarak kaldırıyorum ben kendim için...
reis ben ayarliyacam onu player farki cmvar 3 gundur pkayerle ugrasiyom ordaki player sadece canli tv leri oynatiyor amam filim ve dizilerde problem yapiyor bilgim var yani bakacam sabahdan beri bi player var onun ile ugrasiyom oldu gibi olursa super olacakIptv kisminda IPTV izle2 de movies içindeki filmler açılıyor ancak çoğunda ses yok nasıl ayar yapabiliriz
Elline koluna sağlık süper bir APK herşey var kolay gelsinreis ben ayarliyacam onu player farki cmvar 3 gundur pkayerle ugrasiyom ordaki player sadece canli tv leri oynatiyor amam filim ve dizilerde problem yapiyor bilgim var yani bakacam sabahdan beri bi player var onun ile ugrasiyom oldu gibi olursa super olacak