Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 24
KRT suanda Calismiyor bilginize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Elinize sağlıkTamamen vpnsiz ulusal yerel müzik spor film legal iptv kıvamında
Tivimate ve Televizio uyumlu yayınlar
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
(Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.)
Emeklerine sağlık üstad.Gayet hızlı acılıyor (Titan 4k uydu alıcısı),da.Daha fazla sinema kanalları olusa dahada güzel olur.Saygı sevgiler işlerin rast gitsin.Tamamen vpnsiz ulusal yerel müzik spor film legal iptv kıvamında
Tamamen vpnsiz ulusal yerel müzik spor film legal iptv kıvamında
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
On numara link fakat malum Spor kanalları açmıyor maç zamanı çalışacaklarmı...tşkTamamen vpnsiz ulusal yerel müzik spor film legal iptv kıvamında
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
elimdeki arşivlerde bulursam eklerım mutlakaElinize emeğinize sağlık reis
Bbc earth Belgesel eklermisin müsait olunca
Bulabilirsen habitat tv de olsun.
Recin hocamelimdeki arşivlerde bulursam eklerım mutlaka
Teşşekürler hocam ekledım rec den bendeRecin hocam
#EXTINF:-1 tvg-id="86" tvg-name="BBC EARTH HD" tvg-logo="Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol." group-title="RecTV",BBC EARTH HD
#EXTVLCOPT:http-user-agent=googleusercontent
#EXTVLCOPT:http-referrer=Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Habitat rec içinde yokmuş ona da baktım ama bulamadım neyin nesi o kanal belli bir platformu falan var mı hocamTeşşekürler hocam ekledım rec den bende
hepsinin php leri var hocam elımde bende ordan ğüncel indiriyorum yinede teşşekürlerBunuda buraya bırakayım ihtiyacı olan varsa kullansın.
Hocam siz kullanın diye değil ihtiyacı olan olursa alıp kullansın diye bıraktım siz zaten kendiniz rec içinden eklediğinizi söylediniz için kendi işinizi kendiniz halledebildiğinizi anladım.hepsinin php leri var hocam elımde bende ordan ğüncel indiriyorum yinede teşşekürler
Açık kaynaklar boşuna mı varlar bakarak, deneyerek öğreniyosunuz en güzelini yapıyorsunuz tebrik eder kolaylıklar diliyorum.valla 3 gun önce vds kıraladım turkıye lokasyon deneme yanılma php ugraşıyorm hem ögrenme hem kopya şekilde 12 php yapabıldım daha devam![]()
Bu arada sunucuyu hangi firmadan aldınız birde windows mu linux mu kullanıyorsunuz malûm fiyatlar değişkenlik gösteriyor o yüzden soruyorum.hepsinin php leri var hocam elımde bende ordan ğüncel indiriyorum yinede teşşekürler