Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

@betconnect bizi bırakma başkan inşallah tekrardan güzel projelerde görüşmek üzere 🥹🥹
Fenerbahçeli olduğum için yarınki maçı da vereceğim sonra maalesef buradaki yayın hayatım sona eriyor satın almak istiyorsanız düzenli şekilde ucuz fiyata veririm

Aga bee ://
Bende uydu yoktu. Ulusal kanallar ile belgesel kanallarını izliyordum. Emeğine sağlık hocam.

Fenerbahçeli olduğum için yarınki maçı da vereceğim sonra maalesef buradaki yayın hayatım sona eriyor satın almak istiyorsanız düzenli şekilde ucuz fiyata veririm
Peki hocam fiyat bilgisine nasıl ulasacagız dm denmi soralım? senelik fiyatmi olcak? kaç cihazda kullancaz?

Tvx le bi alakanız var mı acaba aynı kalitede yayınlar ve aynı anda ücretliye geçiş politikası biraz şüpheli geldi 🤣🤣

Daha şimdiden uygulamasına ekleyenler vardı :D
Bide uygulamasına baktım indirdim spor kısmına

“BU İÇERİK KİLİTLİDİR!”

altında ise

Şuanda ücretsiz sürümdesiniz premium üyelik alarak seyir keyfinize devam edebilirsiniz!

Yazısı vardı benim yayınlarımı bana satıyor akıllıya bak :D ben senin IP Adresini göremiyormuyum? neyse can sıkmaya gerek yok ileri tarihte güzel içeriklerle geri dönerim

Hangi platformdan bahsettiğini anladım sanırım. Halâ utanmadan o platformun paylaşımlarını yapmaya devam ediyorlar. Savunma olarak da "Kimseye zorla aldırtmıyoruz." diyorlar. Adamlardaki kafaya bak.

Yayınları sonlandırma kararı alıyorum nedeni ise sunucuma onlarca saldırı yapılıyo… iyiliğin karşılığı bu mu olmalı ? sunucum çökme aşamasına kadar geldi.Ayrıca şu kendini bilmez kişilerden de sıkıldım kanalları sunucularına ekleyenler gibi kanallar şuan TR sunucusu olarak 10 tane sunucuya bağlı ffmpeg ile yayın veriyorlar banlasam da tr sunucuları neredeyse beleş olduğu için yeni yeni sunucu adreslerinden yeniden bağlıyorlar ben artık bu işi ücretliye dökeceğim 4K testlerini yaptım 39.000 bitrateye kadar yayın çıkıyorum IPTV sistemine dönüş yapacağım.

Yine şunu diyenler olacak madem ücretli yapacaktın bu forumda işin ne diye cevabım şu

“İyiliği bilmeyene emek verilmez”

diyorum.belki yeni içerikler çıkartabilirim yakın zamanlarda…

Hepinize İyi Geceler …
Bu projenin her zaman amacı belliydi zaten ata. lig başlamadan herkesin ücretsiz yayınları kullanıp sonrasında her kişiye ücretli üyelik satmak...
Bana kızanlar vs olmuştu şimdi daha iyi anlarlar umarım. Bize dediğin yayınlara koruma koyacaktın ligler başlamadan ama hepsi paralı sisteme geçişin bahaneleriydi anlayana tabi...

Hangi platformdan bahsettiğini anladım sanırım. Halâ utanmadan o platformun paylaşımlarını yapmaya devam ediyorlar. Savunma olarak da "Kimseye zorla aldırtmıyoruz." diyorlar. Adamlardaki kafaya bak.
Malesef bu tür durumlar yüzünden kapatacağım.
Ama üzülmeyin çünkü site açılacak yayınlar oradan dönecek.

Yaptığın çalışma her zaman takdir edilecektir .Exxen eklerseniz çok mutlu oluruz. Teşekkürler

Öncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…

Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Teşekkürler

süperligler başlayınca telif durumu olurmu olursa çok üzülürüm.Ellerine sağlık

İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…

Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..

M3U:

Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Kanal güncellemeleri nasıl oluyor açıklarsanız sevinirim. Saygılarımla

M3U:

Teşekkürler, ellerinize sağlık betconnect arkadaşım.

M3U:

Ulusal kanalların çoğu açılmıyor.

Geri