Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

Daha şimdiden uygulamasına ekleyenler vardı :D
Bide uygulamasına baktım indirdim spor kısmına

“BU İÇERİK KİLİTLİDİR!”

altında ise

Şuanda ücretsiz sürümdesiniz premium üyelik alarak seyir keyfinize devam edebilirsiniz!

Yazısı vardı benim yayınlarımı bana satıyor akıllıya bak :D ben senin IP Adresini göremiyormuyum? neyse can sıkmaya gerek yok ileri tarihte güzel içeriklerle geri dönerim
Dediğim gibi bu fragmandı asıl olay lig zamanı olacaktı. 😅

Hocam Cok Emek Verdiniz Yerden Goge Kadar Haklisiniz Cok Kisi Sizin Yayinlari İzledi İnsallah Bundan Sonra Emeginizin Hakkini Alirsiniz Yaptiginiz İsi Layigiyla Yapan Tum Elestirelere Acik Kimseyle Tartismayan Cok İyi Niyetli Birisiniz Allah Yolunuzu Acik Etsin Gonlunuze Gore Versin Saygilarimla

Abi İnan çok üzüldüm şimdi. Ama haklısınız emeğin karşılığı bu olmamalı ALLAH yolunu açık etsin. InşALLAH günün birinde daha güzel bir içerikle karşımıza çıkarsan çok sevinirim o zamana kadar kendine çok iyi bak ALLAH'A EMANET OL.

Hocam Cok Emek Verdiniz Yerden Goge Kadar Haklisiniz Cok Kisi Sizin Yayinlari İzledi İnsallah Bundan Sonra Emeginizin Hakkini Alirsiniz Yaptiginiz İsi Layigiyla Yapan Tum Elestirelere Acik Kimseyle Tartismayan Cok İyi Niyetli Birisiniz Allah Yolunuzu Acik Etsin Gonlunuze Gore Versin Saygilarimla
Teşekkür ederim ilerleyen zamanlarda güzel günlerde tekrar görüşeceğiz umarım

Yine bir değeri el birliğiyle yok ediyorlar gerçekten şu hizmetten faydalanamayacağım için çok üzülüyorum harika bir listeydi hatta şu zamana kadar ki en kaliteli listeydi bence herşey için teşekkürler usta

Listede mezzo live hd, keloğlan1-2, viasat history dışındakiler açmıyor

Ekli dosyalar

• 1753801462751.jpeg
    1753801462751.jpeg
    123.2 KB · Görüntüleme: 20

Geri