Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Oyun için kesinlikle AMD işlemci öneririm Marka seçimi konusunda yardımcı olamayacağımSifir oyun icin laptop almayi düsunuyorum size 2 sorum olacak sizce AMD mi yoksa İNTEL mi ve asus mu yoksa lenovami yardim edermisiniz arkadaslar simdiden tesekkurler
Bu soruyu bu şekilde genelleyerek sorarsanız alacağınız cevaplar da hatalı olacaktır. Tüm laptop cpu'larını düşünerek AMD iyidir, Intel kötüdür demek imkansızdır, spesifik ürün sormanız gerekir. Şu laptopu mu bunu mu alayım gibi.Sifir oyun icin laptop almayi düsunuyorum size 2 sorum olacak sizce AMD mi yoksa İNTEL mi ve asus mu yoksa lenovami yardim edermisiniz arkadaslar simdiden tesekkurler
hocam oncelıkle uzun uzun verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler ekran kartı 5070 ti 140 w ıyımı sızceAsus intelde olur asus laptopta olur lenovo hakkında pek bilgim olmadığı için ve güvenililirlik konusunda asusu bildiğim için asus önerdim. Asıl önemli olan bütçenize uygun bir işlemci bulmak ve testlerini izlemeneniz gerekiyor. Turbo ile maks kaç ghz hızına ulaşıyor, ısı değerleri ne kadar, tdp değeri kaç bunlar da önemli detaylar. Zaten oyun için laptop alacağınız için pek fark etmeyecektir günümüz şartlarında hemen hemen ikisinin de birbirinden iyi yanları var. Ekran kartı daha önemli olduğu için buna ayrı bir özen gösterin hocam kaç watt çekiyor bakın ne kadar çok watt çekerse o kadar performans alırsınız. Mesela örnek olarak 3080 80 watt ile 4050 40 watt ekran kartında 3050 daha güzel performans verecektir.
(Değerler ve modeller temsilidir takılmayın.)
örnek excalıbur g920 modelı 5070 Tİ 140 w ekran kartı işlemci olarak ise intel İ9 14900HX 64gb ddr5 5ram 2T ssd 300hz monıtor yenıleem hızı sızce nasıl hocamOyun laptopunda işlemcinin pek önemi yok. Ekran kartını kaldıracak güçte işlemci takarlar.
Her markanın sıkıntılı laptopları var.
mesela hp victus 16 serisinde bazı modeller durduk yere ekranı kapatıyor.
Fazlasıyla yeterli hocam peki vram ne kadar ?hocam oncelıkle uzun uzun verdıgınız bılgıler ıcın tesekkurler ekran kartı 5070 ti 140 w ıyımı sızce