Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bu Hdo boxun apk sıda var düzgün çalışır ise gayet iyiCncv reposuna HDO BOX eklenmiş
Şimdi denedim gayet başarılı. Tek kaynaktan veriyor ve anında açılıyor içerikler. Tabi hem opensubtitles ve subdl altyazi eklentilerini yapmış olmanız lazım.Cncv reposuna HDO BOX eklenmiş
Yapımcısı altyazılara çok karşı. Yine eklememişCncv reposuna HDO BOX eklenmiş
"altyaziyi internetten yükle" seçeneği ile hepsi çıkıyorYapımcısı altyazılara çok karşı. Yine eklememiş
Ulaşılabiliyor repoya. Sorun yok. Ne hatası alıyosunKaç gündür yazıyorum kekikan patlamış yapan arkadaş bu forumda yok galiba
Repo açılıyor ama içindeki bir çok siteden ne film nede dizi izleniyorUlaşılabiliyor repoya. Sorun yok. Ne hatası alıyosun
Fabrika ayarlarına dönüp bu sürümü ve 4.5.1 pre release kurdum hocam, şimdilik sorun yok gibi. Ama cs den mi kaynaklanıyordu, yoksa yüklediğim çerçöp uygulamaların artıklarından mı bilemeyeceğim ne bozdu uygulamayı. Öyle dönüyor dönüyorduSorun yaşayanlar stabil 4.5.2 sürümünü deneyin isterseniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hdo box dizi,film altyazılı izleme uygulamasıdır.Altyazılı dizi,film sevenler için cloudstreamda cncv reposuna eklenmişHDO BOX NEDİR
Repoda bir sorun yok aktif olarak çalışıyor. Sorun güncelleme kaynaklı olabilir. Eski sürüm üzerinden güncelleme yapmak yerine uygulamayı kaldırma bölümüne gelip tüm verileri temizle seçeneğini seçip verileri silin. Daha sonra uygulamayı komple kaldırın. Uygulamanın güncel versiyonunu indirip kurun. Daha sonra repoyu yeniden ekleyin. Böyle yapıldığı taktirde bir sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum.Repo açılıyor ama içindeki bir çok siteden ne film nede dizi izleniyor
Uygulama ayarlarından cloudstreame storage erişimine izin verin. Diğer bir sebep opensubtitles ayarlarını tam yapmış olmayabilirsiniz.Null Subtitles hatası alan var mı? Opensubtitles'ı ayarladım, internetten yükle deyince altyazı buluyor ancak filme eklemiyor. Altyazı yok diye hata uyarısı veriyor. Uygulamayı kaldırdım, tekrar kurdum, beta değil stabil sürümünü kurdum, tüm verileri temizle vb. yaptım ancak bir türlü düzeltemedim.
Bende aylardır hdfilmcehennemi kaynaklı bir dizi izliyodum dün sürekli ağ hatası vermeye başladı ve devam ediyorSende sorun olabilir mi ? Bende hepsi çalışıyor
Cinestream hangi repoda acabaArkadaşlar Netflixmirror ve Cinestream haricinde yabancı depolarda Türkçe dublaj destekli eklentiler var mı
Evet aynı sorun bende de varArkadaşlar benim bir sorunum var hem stabil sürüm hemde deneme sürümünde uygulamayı çalıştırdıktan bir süre sonra mesela bir dizinin iki bölümünü peş peşe izledikten sonra uygulamada kumandanın geri tuşu ve kablosuz mausun geri dönüş işlevi çalışmıyor malesef.böyle bir sorun yaşayan varmı?cihazım alpsmart as 516 teşekkürler.