Öneri CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaşlar benim bir sorunum var hem stabil sürüm hemde deneme sürümünde uygulamayı çalıştırdıktan bir süre sonra mesela bir dizinin iki bölümünü peş peşe izledikten sonra uygulamada kumandanın geri tuşu ve kablosuz mausun geri dönüş işlevi çalışmıyor malesef.böyle bir sorun yaşayan varmı?cihazım alpsmart as 516 teşekkürler.

Cs kullanırken kare atlaması tarzı bir sorun yaşıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu ? Atıyorum a sitesinde o filmde bu sorun varken b sitesindeki aynı filmde yok. Tek siteye özgü de değil. B filmi kare atlanan sitede normal şekilde oynuyor.
Cihaz mi box 3.nesil
Tv lg qned 120 hz

Cs kullanırken kare atlaması tarzı bir sorun yaşıyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu ? Atıyorum a sitesinde o filmde bu sorun varken b sitesindeki aynı filmde yok. Tek siteye özgü de değil. B filmi kare atlanan sitede normal şekilde oynuyor.
Cihaz mi box 3.nesil
Tv lg qned 120 hz
Belki açtığınız içerik ile ilgili bir durumdur. Hangi içeriği hangi eklentide açtığınızda bu sorun ile karşılaşıyorsunuz?

Belki açtığınız içerik ile ilgili bir durumdur. Hangi içeriği hangi eklentide açtığınızda bu sorun ile karşılaşıyorsunuz?
İçerik olarak fark etmiyor kekian reposunu kullanıyorum. İlk gassal dizisi ile fark ettim. İncir reçeli 2 izlemek istiyorum şuan. Gene aynısını yapıyor. Sürekli kullandığım cehennem gibi siteler yerine başka sitelerden izlemek zorunda kalıyorum

İçerik olarak fark etmiyor kekian reposunu kullanıyorum. İlk gassal dizisi ile fark ettim. İncir reçeli 2 izlemek istiyorum şuan. Gene aynısını yapıyor. Sürekli kullandığım cehennem gibi siteler yerine başka sitelerden izlemek zorunda kalıyorum
Anladım, belki temiz kurulum olayı çözebilir bilemeyeceğim.

Kekikanda bir sorun var galiba o repoya ait hangi siteden bişey açsam sorun çıkıyor

Geri