cihan
Üye
- Konular
- 0
Emeğine Sağlık Mükemmel ÇalışıyorTeşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Emeğine Sağlık Mükemmel ÇalışıyorTeşekkür ederim
Teşekkür ederimeline emegine saglık benim bu forumda gordugum en iyi liste .sahsi görusum.kolay gelsin devamını canı gonulden destekliyom.
El attmBBC Earth a bir el atıver usta, teşekkürler
+4de diyorum ya hanissport + 2 yok Fenerbahçe maçı
Merhaba reis çalışan proxy url m3u adresi varmi bu konuda yardımcı olabilirseniz rica etsem sevinirimTeşekkür ederim
Usta bende kablo yayınları hariç diğerleri hiç biri çalışmamaya başladı. Farklı playerlerlede denedim malesef çalışmıyor. Sebebi ne olabilirki.
Bazı üstün zekalı arkadaşlar yayın domainlerine saldırı yapıyor fakat buna karşı bir önlem aldım saldırı bassa bile en ufak bişey olmayacak şuan yayınlar var çalışır haldeUsta bende kablo yayınları hariç diğerleri hiç biri çalışmamaya başladı. Farklı playerlerlede denedim malesef çalışmıyor. Sebebi ne olabilirki.
Bazı üstün zekalı arkadaşlar yayın domainlerine saldırı yapıyor fakat buna karşı bir önlem aldım saldırı bassa bile en ufak bişey olmayacak şuan yayınlar var çalışır halde
Modeminizi kapatın 4-5 dk sonra açın yeni ıp adresi almış olur öyle açarBende de çalışmıyor malesef.
Senin işinde zor beModeminizi kapatın 4-5 dk sonra açın yeni ıp adresi almış olur öyle açar
Malesef almaz yeni ip hocam. Statik ip kullanıyorum.Modeminizi kapatın 4-5 dk sonra açın yeni ıp adresi almış olur öyle açar
Maalesef öyle reis yapacak hiçbir şey yokSenin işinde zor be
ikide bir sunucuya saldırı düzenleme vs işlerini düzeltmeye çalışıyorsun allah kolaylık versin meyve veren ağaç her zaman taşlanır diye atalarımız boşuna söylemiyor![]()