Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

BBC Earth a bir el atıver usta, teşekkürler

ssport + 2 yok Fenerbahçe maçı

İkinci yarı Galatasaray maçı donmaya başladı biraz
İlk yarı iyiydi

Hazırlamış olduğunuz liste çok iyi çalışıyor, teşekkür ederim elinize sağlık.Bu linki Kodi player üzerinde çalıştırmayı denedim ama uygun m3u linki değil diyor,buna uygun bir URL linki de verebilir misiniz?

Usta bende kablo yayınları hariç diğerleri hiç biri çalışmamaya başladı. Farklı playerlerlede denedim malesef çalışmıyor. Sebebi ne olabilirki.

Usta bende kablo yayınları hariç diğerleri hiç biri çalışmamaya başladı. Farklı playerlerlede denedim malesef çalışmıyor. Sebebi ne olabilirki.

Aynı sorun bende de oldu, serverı taşımış falan olabilir. Özelden yazdım dönüş yapar mutlaka.

Bazı üstün zekalı arkadaşlar yayın domainlerine saldırı yapıyor fakat buna karşı bir önlem aldım saldırı bassa bile en ufak bişey olmayacak şuan yayınlar var çalışır halde

Bazı üstün zekalı arkadaşlar yayın domainlerine saldırı yapıyor fakat buna karşı bir önlem aldım saldırı bassa bile en ufak bişey olmayacak şuan yayınlar var çalışır halde

Bi restart atsana sv ye bende yine açmadı.

Modeminizi kapatın 4-5 dk sonra açın yeni ıp adresi almış olur öyle açar
Senin işinde zor be
ikide bir sunucuya saldırı düzenleme vs işlerini düzeltmeye çalışıyorsun allah kolaylık versin meyve veren ağaç her zaman taşlanır diye atalarımız boşuna söylemiyor 😉

Kaliteli hizmeti baltalamaya çalışıyorlar. Allah kolaylık versin hocam

Senin işinde zor be
ikide bir sunucuya saldırı düzenleme vs işlerini düzeltmeye çalışıyorsun allah kolaylık versin meyve veren ağaç her zaman taşlanır diye atalarımız boşuna söylemiyor 😉
Maalesef öyle reis yapacak hiçbir şey yok

Geri