Öneri IPTVSevenler M3u

Liste Güncellendi herkese iyi seyirler bugün vaktim olursa listeye birkaç Sinema filmi daha ekleyeceğim ve belki bir kaç kanal daha eklerim istek kanallarıniz veya filmleriniz varsa yazın

Bence mor kanalları ekleme , onlar lanetli gibi , ne güzel adresler vardı , telif yedik , şikayet edildik dediler kaldırdılar listeyi.

M3U listesine önümüzdeki 1 hafta içinde zamanım olur ise yeni filmler ekleyeceğim ve yeni kanallar uygulamaya da güncelleme gelecek
Liste guncellendi Icine ikitane yeni FIlm eklenti (MCU kismina) Mor kanallar daha alternatifli hale getirildi bir kac kanal silindi herkeze iyi segirler dilerim

Merhabalar arkadaşlar IPTVSevenler m3u sunu artık istediğiniz IPTV den izleyebilirsiniz aşağıdaki veya ilk mesaj daki URL lero kullanabilirsiniz

Uzun URL

Kısa URL
Bazı Kanalların ismi tuhaf olabilir şuan tatilde olduğum için en son telefon la güncelleme yaptım oda bazı Kanalların ismini tuhaf yapmış 10.08.2025 den itibaren o kanalları düzelteceğim

Usta ellerine emeğine sağlık güzel bir çalışma

Çalışmayan bütün kanalları düzelttim herkeze iyi seyirler

Merhaba arkadaslar :)

bazilariniz beni eski IPTVSevenler M3u adli konudan taniyor olabilir 👀

IPTVSevenler M3u yu yeniden aktif etim. Ister URL yi bir IPTV uygulamasına yazın isterseniz de aşağıda paylaştığım uygulama üzerinden izleyin

IPTVSevenler uygulaması:
Öneri - IPTVSevenler Uygulamasi

M3u uzun URL:

M3u kısaltılmış URL:

bu konuyu istek kanallarinizi yazin diye actim, buraya lutfen sadece istediginiz Kanallari yaziniz veya calismayan kanallari

Saygilarimla
Memetcandal
A haber acilmiyor duzeltme imkanin varmidir

Geri