Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Eline sağlıkMerhaba arkadaslar
bazilariniz beni eski IPTVSevenler M3u adli konudan taniyor olabilir
IPTVSevenler M3u yu yeniden aktif etim. Ister URL yi bir IPTV uygulamasına yazın isterseniz de aşağıda paylaştığım uygulama üzerinden izleyin
IPTVSevenler uygulaması:
Öneri - IPTVSevenler Uygulamasi
M3u uzun URL:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
M3u kısaltılmış URL:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu konuyu istek kanallarinizi yazin diye actim, buraya lutfen sadece istediginiz Kanallari yaziniz veya calismayan kanallari
Saygilarimla
Memetcandal
VarHocam m3u dosyası var mı Kanal listesinin
Konu o kadar da Yeni değil aslındaHayırlı olsun, yeni konun.
URL ye tıklayın sizi dosya ya yönlendirir oradan indirebilirsinizHocam m3u dosyası var mı Kanal listesinin
Eski konuya göre yeni. Bir de eskisi kadar girmiyorum foruma.Konu o kadar da Yeni değil aslında![]()
Wild belgesel eklendiWild belgesel ekleyin lütfeeeennn...![]()
Teşekkür ederim televizyona kurdum inşallah maçları ordan takip edicemURL ye tıklayın sizi dosya ya yönlendirir oradan indirebilirsiniz
Dosya yerine URL görmenizi tavsiye ederim çünkü listeyi ben sürekli güncelliyorum yani içeriği sürekli değişiyorTeşekkür ederim televizyona kurdum inşallah maçları ordan takip edicem
Tekrar indiririm kolay o hocamDosya yerine URL görmenizi tavsiye ederim çünkü listeyi ben sürekli güncelliyorum yani içeriği sürekli değişiyor
Eline Saglik KardesimListe güncellendi bütün kanallar çalışıyor