Büyüksün reisSanmıyorum bide farkederlerse ban atarlar sunucuya hiç gerek yok ben ek sunucu alıp senin kanalı çekerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Büyüksün reisSanmıyorum bide farkederlerse ban atarlar sunucuya hiç gerek yok ben ek sunucu alıp senin kanalı çekerim
Başkan bu sspordaki maçların kalitesi düşük yoksa 4K bile çıkardım ben bu maçı hemde takılmadan ama fhd maximum çıkabiliyorum
Estağfurullah tek büyük Allah (c.c)Büyüksün reis
Yeni sezon bomba gibi deseneAn Olarak 500 KİŞİİİİİ !!!!!
Sunucuyu yükseltipde bomba gibi giricezYeni sezon bomba gibi desene![]()
Aman ha ban yemeyelim !!!Sanmıyorum bide farkederlerse ban atarlar sunucuya hiç gerek yok ben ek sunucu alıp senin kanalı çekerim
Kaderimizde varsa yeriz yoksa devam ederiz farketmezAman ha ban yemeyelim !!!
Maşallah allah nazardan saklasınAn Olarak 550 KİŞİİİİİ !!!!!
Teşekkürler,Hocam kullanıcılar sapıttı 670 kişi izliyo lig maçlarında ne olur acabaMaşallah allah nazardan saklasın![]()
Sen halledersin sıkıntı yapma kendineTeşekkürler,Hocam kullanıcılar sapıttı 670 kişi izliyo lig maçlarında ne olur acaba![]()
İnşallah reis bi tırsıyorum hafiftenSen halledersin sıkıntı yapma kendine
Başkan bu yayını kendim çektim tabiki donma kasma olmayacakGeçen ki Ümraniye - Galatasaray maçında sıkıntı yaşamıştım 10. dk dan itibaren çok donmuştu yayın, ama bu sefer maşallah gayet iyiydi hiç donmadan kasmadan izledik![]()
Evde değilim reis bilgisayardan bişey oldu herhaldeFenerbahçe TV yayınında ses yok hocam bilginiz olsun
Üstad mükemmel yayınlarını yurt dışına kapattığından beri biz gurbetçileri mahrum bıraktın farkındasın biliyorum bir güzellik yapsan tekrar açsan farklı sunucundanmı olur yada spor paketi açıkmı olur sana kalmışSunucuyu yükseltipde bomba gibi giricez![]()
bunu zaman göstericek bakalımÜstad mükemmel yayınlarını yurt dışına kapattığından beri biz gurbetçileri mahrum bıraktın farkındasın biliyorum bir güzellik yapsan tekrar açsan farklı sunucundanmı olur yada spor paketi açıkmı olur sana kalmış
"emek hırsızı pişkin ahlak özürlüler yüzünden" bizi bu keyiften uzak tutma lütfen