@betconnect fb maçı yok mu?Fenerbahçe - Uniao Leiria / 22:00
Galatasaray - Admira / 20:30
Karşılaşmaları için S Sport +1 ve +2 kanalları aktiftir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@betconnect fb maçı yok mu?Fenerbahçe - Uniao Leiria / 22:00
Galatasaray - Admira / 20:30
Karşılaşmaları için S Sport +1 ve +2 kanalları aktiftir.
Bi sıkıntı var hemen açıyorum +2-3-4 kanalından birini@betconnect fb maçı yok mu?
Şuan gs maçları varBi sıkıntı var hemen açıyorum +2-3-4 kanalından birini
+4 AçıktırŞuan gs maçları var
+4 kanalı FENERBAHÇE Maçı için açıktıryayin mayin açılmıyor s sport + da 1 ve 2 calisiyor
Teşekkür ederim emeğine sağlık+4 Açıktır
cok sagol usta eline saglikTeşekkür ederim emeğine sağlık
Teşekkür ederimcok sagol usta eline saglik
Çok güzel olmuş biraz daha sinema kanaları eklersen daha iyi olur gerçekten donma ve kasma yok ellerine sağlıkÖncelikle Hayırlı Akşamlar dilerim.
İçeriği şuanlık yetersiz ama sizin isteklerinizle çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca kanal kaynaklarını çalmayın user agent ve token vs şifreleme eklemek zorunda kalmayayım…
Legal Olan Bazı Kanalların Kaynaklarını Sunucuya Bağlamakla Uğraşmayıp Düz Kaynakda girebilirim..
M3U:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Her Türlü Eleştiriye açığım.Ayrıca kanal isteği varsa sunucuya ekleriz,Keyifli Seyirler dilerim.
Önerilerinizi dikkate alacağım keyifli seyirlerÇok güzel olmuş biraz daha sinema kanaları eklersen daha iyi olur gerçekten donma ve kasma yok ellerine sağlık
Bu kanalı sadece 1 kişi izleyebilir sunucuya eklersem 1 kişiden başkası izleyemez.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
B..n H&E kanali m3u listesinden çektim. Ama bunu Server a ekleyebilir misin?
Bunun için nasıl bir yol izlemeleyimBu kanalı sadece 1 kişi izleyebilir sunucuya eklersem 1 kişiden başkası izleyemez.
Takılma ne gezerRekora gidiyoruz!!!!!
An itibarıyla 200 kişi izliyor!!
Takılmıyo demiTakılma ne gezer![]()
Sadece ven izlerimBu kanalı sadece 1 kişi izleyebilir sunucuya eklersem 1 kişiden başkası izleyemez.
Sanmıyorum bide farkederlerse ban atarlar sunucuya hiç gerek yok ben ek sunucu alıp senin kanalı çekerimSadece ven izlerim![]()
YokTakılmıyo demi![]()