Latte
Geliştirici
- Konular
- 68
tmm tşk. başka var mı?İyiyim teşekkür ederim sen nasılsınMaalesef hiç link kalmadı çalışmıyor
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tmm tşk. başka var mı?İyiyim teşekkür ederim sen nasılsınMaalesef hiç link kalmadı çalışmıyor
![]()
Maalesef çalışmıyor. Bana inanabilirsin.tmm tşk. başka var mı?
Teşekkürler kolay gelsin size.Maalesef çalışmıyor. Bana inanabilirsin.
Olması gereken / aslında olan...Teşekkürler kolay gelsin size.
Hang isi olsun. hepsi calısıyor mu bu linklerin#Güncellendi
linkler aralarında konuşmuş anlaşmış an itibari ile çalışmamaya karar vermişlerHang isi olsun. hepsi calısıyor mu bu linklerin
Tesekkurler buyukUsta#Güncellendi
Anlaşmışlar çalışmamaya karar vermişler hocam söyledimÇalışan lazım var mı
Hang isi çalışmıyorAnlaşmışlar çalışmamaya karar vermişler hocam söyledim![]()
Az önce linklerle konuştum sadece balkonda tv varsa orada çalışacağını söyledi..Hang isi çalışmıyor
Mutfak taki televizyon olur mu?
Bölümleri zaten var iptv içinde fakat ben böyle random bölümler olsun açtığımda istiyorum bir önceki satın aldığım iptvde vardı o yüzden böyle bir istekte bulundum teşekkür ederimİnat TV den takip ediyorum 1080p![]()
Bir şekilde her yerde bir kopyam bir taklidim dolaşıyor gerek programlarım gibi gerek linklerim gibi denk gelirseniz aradığınız salatayı ve yayını bulabilirsiniz lakin 2 kişilik mi olur tek mi olur tek başına hepsine mi bedel olur bilemem aradığınız salatayı en kısa zamanda bulmanız dileğiyleŞikayetim var @patr0n son linkler hep yabancı kanallarla dolu. Şöyle limitsiz kullanıcısı olan ve Türk spor müsabakaları ile birlikte genel kanalların hepsinin olduğu dizi ve film içeriği olmasa da olur. +18 içeriğe gerek bile yok.
Ortaya da şöyle bir çobansöylerseniz size zahmet. Servisi de 2 kişilik rica ediyorum.
Teşekkürler.
Taklit istemiyorum korsan olsa yeter. Televizyondan yazıyorum. Çalışan varsa verin lütfen.Bir şekilde her yerde bir kopyam bir taklidim dolaşıyor gerek programlarım gibi gerek linklerim gibi denk gelirseniz aradığınız salatayı ve yayını bulabilirsiniz lakin 2 kişilik mi olur tek mi olur tek başına hepsine mi bedel olur bilemem aradığınız salatayı en kısa zamanda bulmanız dileğiyle![]()
Teşekkür ediyorumTaklit istemiyorum korsan olsa yeter. Televizyondan yazıyorum. Çalışan varsa verin lütfen.
Bende tevizohodan yaziyorum eve servis varsa bi işkence çorbası alırımŞikayetim var @patr0n son linkler hep yabancı kanallarla dolu. Şöyle limitsiz kullanıcısı olan ve Türk spor müsabakaları ile birlikte genel kanalların hepsinin olduğu dizi ve film içeriği olmasa da olur. +18 içeriğe gerek bile yok.
Ortaya da şöyle bir çobansöylerseniz size zahmet. Servisi de 2 kişilik rica ediyorum.
Teşekkürler.