Titan Panel M3U Player Çıkarıyor!!!!!

bendede aynı oldu mobil veri ile denedim aktif modemi 5-10 dakika kapatıp açıp deneyin

player şu an için aktif

Ekli dosyayı görüntüle 10561
Siz konuyu yanlış anlamışsınız. Bu paylaştığınız müşteri paneli zaten var olan bir şeydi. Konuşulan şey ise cihazlarınıza yükleyebileceğiniz yeni bir uygulama, site değil. İlk mesajdaki resimlere bakarsanız anlaşılır zaten. Ve daha çıkmadı, çıktığında duyurulur. Google Play Store, Apple Store ve Microsoft Store‘da yayında olacak.

bendede aynı oldu mobil veri ile denedim aktif modemi 5-10 dakika kapatıp açıp deneyin
Olmuyor Modem Mac Adres Engeli Ban Atilmis Modem Mac Adresi Degisirse oda Masrafli is modemi degistirmek demek surekli yan dns leri buldugum icin mac ban attilar

Olmuyor Modem Mac Adres Engeli Ban Atilmis Modem Mac Adresi Degisirse oda Masrafli is modemi degistirmek demek surekli yan dns leri buldugum icin mac ban attilar
Mac adresinize ban atılma ihtimalinin çok düşük olduğunu düşünüyorum.
Ip engeli için de sanırım adresinden engel kaldırma yapabiliyorsunuz.
Bu konuyla ilgili şöyle bir paylaşımları var:
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

teşekkürler işlem başarılı

Kod:
Bu genel olarak herhangi bir yerden engel yemiş mi diye mi gösteriyor

bendede aynı oldu mobil veri ile denedim aktif modemi 5-10 dakika kapatıp açıp deneyDeger

Kod:
Saol Hocam Degerli Gorusleriniz İcin Ugrasmaya Degmez Titan Panelini Kullanmayiz Olur Biter Bir Suru Guzel Panel Var

*Sadakat açısından avantajlı, evet. Kendi müşterilerine "premium deneyim" sunduğunu hissettirmek iyi bir bağlayıcı unsur.
*Ancak büyüme açısından kısıtlayıcı olabilir. Player dışarıya açıldığında “şov ürünü”ne dönüşür. Bu sayede sadece player değil, arkasındaki panel sistemi de tanınır ve yeni müşteri kazanımı hızlanır.
*Birçok firma, kullanıcıyı önce görselle yakalıyor, sonra içeriğe bağlıyor. IPTV gibi görsel etkileşimin en yüksek olduğu bir sektörde bu tasarım kalitesini kilitlemek... cesur ama belki de gereksiz bir sınırlama.

Eğer ilerleyen dönemde bu yazılım mobil, tablet ve Smart TV versiyonlarıyla da desteklenirse, ciddi şekilde bir “ekosistem” oluşabilir. Bu da, "tek panel – çok cihaz – tek deneyim" mantığıyla çalışan bir yapı anlamına gelir. Sadece sektör içinde değil, belki platform bağımsız arayüz deneyimi olarak da örnek alınabilir.

*UI/UX akıcılığı: Kullanıcıyı yormadan, sezgisel kullanım sunması büyük avantaj.
*Hız ve tepkime süresi: IPTV’de hızlı kanal geçişi, düşük buffer süresi gibi şeyler sadece teknik değil, hissedilen kalite göstergesidir.
*Eğer kişiselleştirme, favoriler, geçmiş, öneri sistemi gibi dinamik özellikler de gelirse, bu player sadece bir “izleme aracı” değil, bir “içerik merkezi” olabilir.

Çıta konusunda: Kesinlikle evet. Bu tür atılımlar, sektördeki hantallığı sarsıyor. Diğer firmalara da dolaylı bir meydan okuma niteliği taşıyor. Ama önemli olan bu hamleyi kapsayıcı bir stratejiye çevirmek.

Sadece içeriye oynarsan, var olanı korursun.
Dışarı açılırsan, büyürsün.
Belki ikisinin dengesi en doğrusudur.

Titan Panel m3u linki varsa paylaşabilir misiniz?

Geri