QCerberusQ
Üye
- Konular
- 0
teşekkürler hocamsezon iptv olarak internet te ararsan bulursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
teşekkürler hocamsezon iptv olarak internet te ararsan bulursun
403 Forbidden Diyor Bende Mac Ban Attiklari İcin Giremiyorum Saglik Olsunplayer şu an için aktif
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 10561
Siz konuyu yanlış anlamışsınız. Bu paylaştığınız müşteri paneli zaten var olan bir şeydi. Konuşulan şey ise cihazlarınıza yükleyebileceğiniz yeni bir uygulama, site değil. İlk mesajdaki resimlere bakarsanız anlaşılır zaten. Ve daha çıkmadı, çıktığında duyurulur. Google Play Store, Apple Store ve Microsoft Store‘da yayında olacak.player şu an için aktif
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Olmuyor Modem Mac Adres Engeli Ban Atilmis Modem Mac Adresi Degisirse oda Masrafli is modemi degistirmek demek surekli yan dns leri buldugum icin mac ban attilarbendede aynı oldu mobil veri ile denedim aktif modemi 5-10 dakika kapatıp açıp deneyin
Mac adresinize ban atılma ihtimalinin çok düşük olduğunu düşünüyorum.Olmuyor Modem Mac Adres Engeli Ban Atilmis Modem Mac Adresi Degisirse oda Masrafli is modemi degistirmek demek surekli yan dns leri buldugum icin mac ban attilar
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bu genel olarak herhangi bir yerden engel yemiş mi diye mi gösteriyorMac adresinize ban atılma ihtimalinin çok düşük olduğunu düşünüyorum.
Ip engeli için de sanırımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresinden engel kaldırma yapabiliyorsunuz.
Bu konuyla ilgili şöyle bir paylaşımları var:
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Titan paneline özel yapılmış, ip'niz kendi sunucularında engelli mi diye sorguluyor.Bu genel olarak herhangi bir yerden engel yemiş mi diye mi gösteriyor
Hayal gücüme fazla kapılmış olabilirimTitan paneline özel yapılmış, ip'niz kendi sunucularında engelli mi diye sorguluyor.
Herhangi bir yerdeki engel durumunuzu nereden bilsin?![]()
bendede aynı oldu mobil veri ile denedim aktif modemi 5-10 dakika kapatıp açıp deneyDeger
Saol Hocam Degerli Gorusleriniz İcin Ugrasmaya Degmez Titan Panelini Kullanmayiz Olur Biter Bir Suru Guzel Panel VarMac adresinize ban atılma ihtimalinin çok düşük olduğunu düşünüyorum.
Ip engeli için de sanırımZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.adresinden engel kaldırma yapabiliyorsunuz.
Bu konuyla ilgili şöyle bir paylaşımları var:
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Hocam Soylediginiz Gibi Yaptim Erisim Engeli Kalkti Allah Razi Olsun Sizden Deneyem Bakalim Hesaba GirecekmiTitan paneline özel yapılmış, ip'niz kendi sunucularında engelli mi diye sorguluyor.
Herhangi bir yerdeki engel durumunuzu nereden bilsin?![]()
bence piyasadaki en iyi oynatıcı tivimateEkli dosyayı görüntüle 10291Ekli dosyayı görüntüle 10292
Ekli dosyayı görüntüle 10293
Türk IPTV piyasasının önde gelen isimlerinden biri olan Titan Panel, yeni bir IPTV player geliştiriyor. Görsel tasarımı, kullanıcı arayüzündeki akıcılığı ve modern çizgileriyle adeta iştah kabartıyor. Gerçekten ilk bakışta bile profesyonellik hissi veren bu player, sektördeki birçok rakibini gölgede bırakacak gibi görünüyor.
Ancak burada dikkat çeken (ve belki de üzücü) bir detay var: Titan Panel, bu yeni playeri yalnızca kendi panel müşterilerine sunuyor. Yani dışarıdan kullanmak isteyenler için şimdilik bir erişim imkânı yok.
Peki, bu strateji doğru mu?
- Sizce sadece kendi kullanıcılarına özel tutmak, müşteri sadakati açısından doğru bir hamle mi?
- Bu tarz güçlü bir player, üçüncü taraflara da açılırsa Titan Panel’e daha fazla kullanıcı kazandırmaz mı?
- Görselliğin bu kadar ön planda olduğu bir piyasada, tasarım gerçekten tercih sebebi haline gelir mi?
- Bu player uzun vadede sektörde bir “standart” haline gelebilir mi?
- Gelecekte bu playerin mobil ve Smart TV versiyonları da olacak mı?
- Yenilikçi özellikleriyle rakiplerine fark atabilecek mi?
- Kullanıcı deneyimi ve hız açısından piyasadaki diğer alternatiflere göre avantajları neler olabilir?
Siz bu playeri gördüğünüzde ne hissettiniz? Sizce bu tarz atılımlar IPTV sektöründe çıtayı yükseltiyor mu, yoksa bu sadece geçici bir heves mi?
Bu Titan iptv kim satıyorplayer şu an için aktif