Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

Bende Size Tesekkur Ederim Hocam Forumda Boyle Guzel Liste Paylastinz surekli guncel tutmaya calistiniz icin
Sağolasın hepimiz elimizden geldiğince birşeyler üretmeye çalışıyoruz ve burdan şikayet atanlara bir mesaj veriyorum Betconnect Altyapısını hiçbir güç çökertemez!

Arkadaslar Bu Arada Google Marketten Wise Player indirebilirsiniz exxo player kullanir hls yayinlari acar urlekletir kisaltma url leri ekletir kategori olarak gosterir kullanimi kolaydir eklediginiz urlyide android data wise player bolumune dosya olarak indirir donma takilma kasma yapmaz goruntu kalitesi olarakda tum uygulamalardan daha iyidir en azindan alternatif olur
Wiseplay birde wise player pro var hangisi acaba google markette

Evet onu indirdim fakat ses yok ayrıca görüntü boyutu da normal çıkmıyor reklamları kaldırmak için ücretini verdim acaba neden ses ve görüntüde sıkıntı var
Hocam ne reklami reklamda yok ucrette yok wise play normal url oynatici pro olanimi indirdiniz siz

Hocam ne reklami reklamda yok ucrette yok wise play normal url oynatici pro olanimi indirdiniz siz
Vallahi o pembe beyaz olanı indirdim reklamları kaldırmak için reklamları izletin 1 saat reklamları olmadan izleyin yada 50 tl karşılığında reklamları tamamen kaldirin diye bir yazı var bende kaldırdım fakat goruntu boyutu sıkıntılı tam ekran cikmiyor

Evet onu indirdim fakat ses yok ayrıca görüntü boyutu da normal çıkmıyor reklamları kaldırmak için ücretini verdim acaba neden ses ve görüntüde sıkıntı var
Sunucuda aldığım output (yani çıkış) değerleri şöyle

FHD
11567kbit/s
1mo 4d

Input media info:
v1 h264 pid: 102
a1 mp2a stereo tur pid: 202
a2 mp2a stereo eng pid: 302

Output media info:

v1 h264 (2457kbps) pid: 102
a1 mp2a stereo tur (258kbps) pid: 202
a2 mp2a stereo eng (130kbps) pid: 302

Yani benlik bi sıkıntı yok.

Sunucuda aldığım output (yani çıkış) değerleri şöyle

FHD
11567kbit/s
1mo 4d

Input media info:
v1 h264 pid: 102
a1 mp2a stereo tur pid: 202
a2 mp2a stereo eng pid: 302

Output media info:

v1 h264 (2457kbps) pid: 102
a1 mp2a stereo tur (258kbps) pid: 202
a2 mp2a stereo eng (130kbps) pid: 302

Yani benlik bi sıkıntı yok.
Yok yok sizlik bir sıkıntı değil zaten

Vallahi o pembe beyaz olanı indirdim reklamları kaldırmak için reklamları izletin 1 saat reklamları olmadan izleyin yada 50 tl karşılığında reklamları tamamen kaldirin diye bir yazı var bende kaldırdım fakat goruntu boyutu sıkıntılı tam ekran cikmiyor
Hocam Google play markette wiseplay. pro degil reklamda yok ucret de yok siz pro olani indirmissiniz sanirim

Geri