zqqm
Üye
- Konular
- 0
6 temmuzda bende indirmişim istersen göndereyim. Ama arkadaşın güncelse o göndersin.İndirdiysen hemen bana ulaştırırmısın dmden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
6 temmuzda bende indirmişim istersen göndereyim. Ama arkadaşın güncelse o göndersin.İndirdiysen hemen bana ulaştırırmısın dmden
Dm Bakabilirmisin Hocamİndirdiysen hemen bana ulaştırırmısın dmden
Gunceldi son eklenen kanallar vardi6 temmuzda bende indirmişim istersen göndereyim. Ama arkadaşın güncelse o göndersin.
Hocam Yolladim ListeyiDm Bakabilirmisin Hocam
Çok teşekkür ederim kaynakları bağlayıp konuyu güncelleyeceğimHocam Yolladim Listeyi
Lafi Bile Olmaz Hocam Burda Birbirimize Destek Olcaz Herzaman Siz Aktif edin listeyiÇok teşekkür ederim kaynakları bağlayıp konuyu güncelleyeceğim
Dm Bakabilirmisin hocam bir dosya daha attim ayriÇok teşekkür ederim kaynakları bağlayıp konuyu güncelleyeceğim
Eklerim.FB TV HD yayınını ekler misiniz
bizim güncelleme yapmamız gerekirmi ustadTüm Kanallar Yeniden Aktif M3U URL’si değişmeyecektir keyifli seyirler…
Url yi göremedimArkadaslar Bu Arada Google Marketten Wise Player indirebilirsiniz exxo player kullanir hls yayinlari acar urlekletir kisaltma url leri ekletir kategori olarak gosterir kullanimi kolaydir eklediginiz urlyide android data wise player bolumune dosya olarak indirir donma takilma kasma yapmaz goruntu kalitesi olarakda tum uygulamalardan daha iyidir en azindan alternatif olur
Teşekkür ederim yanıtınız için emeğinize sağlık güncel içerikler için beklemedeyizEklerim.
Linkler ayni guncelleme yaparsaniz 169 kanal olurbizim güncelleme yapmamız gerekirmi ustad
İlk sayfad url hocam degismemis ayni url listeleri guncelleyin cikar yeni ekledikleri kanallarUrl yi göremedim
Gerek yok oto güncellemeye alın yeterbizim güncelleme yapmamız gerekirmi ustad
ekledim güncelle listeni fakat uydudan çıktığım için yayını bizim burda hava biraz sıkıntılı yayında arasıra sinyal sorunları yaşanabiliyorTeşekkür ederim yanıtınız için emeğinize sağlık güncel içerikler için beklemedeyiz
Eline Saglik HocamGerek yok oto güncellemeye alın yeter
ekledim güncelle listeni fakat uydudan çıktığım için yayını bizim burda hava biraz sıkıntılı yayında arasıra sinyal sorunları yaşanabiliyor
Teşekkür ederim desteklerin için.Eline Saglik Hocam
Bende Size Tesekkur Ederim Hocam Forumda Boyle Guzel Liste Paylastinz surekli guncel tutmaya calistiniz icinTeşekkür ederim desteklerin için.