VPN'siz yasaklı sitelere,Yasaklı İptv adreslerine, Vavoo'ya, Rokkr'a, Dezor'a Watchead'a girmenin çok basit yolu.

Benim 9 olan pingimi 23'e çıkaracak aşağıda görebilirsiniz cisco umbrella yazan. sürekli kullanmak bence mantıklı değil. bu dns yerine benim söylediğim yöntemi kullanın.

Tulsa King önrereceyin dns deyerleri varmı vpn kullan madan pc ye pc den malum kanalları izlemek için saygılar​

Tulsa King önrereceyin dns deyerleri varmı vpn kullan madan pc ye pc den malum kanalları izlemek için saygılar​

Ben DNS veya VPN kullanmıyorum. Sadece huhu.to'ya ilk girerken riseup vpn kullanmıştım o kadar. DNS ve ücretsiz VPN bağlantı hızını düşürür. Express ve Nord VPN bildiğim kaliteli ücretli VPN'ler.

Ben DNS veya VPN kullanmıyorum. Sadece huhu.to'ya ilk girerken riseup vpn kullanmıştım o kadar. DNS ve ücretsiz VPN bağlantı hızını düşürür. Express ve Nord VPN bildiğim kaliteli ücretli VPN'ler.
Katılıyorum bilgiye ulaşmak için aracı kullanmam bende. Çünkü aracıya herşeyini açıyorsun. :)

Benim 9 olan pingimi 23'e çıkaracak aşağıda görebilirsiniz cisco umbrella yazan. sürekli kullanmak bence mantıklı değil. bu dns yerine benim söylediğim yöntemi kullanın.
Benim bu DNS'lerle ping genelde 7 çıkıyor. Ben 2 senedir hep DNS'leri kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım İnstagram yasağında bile haberim olmadı. Hızım da neyse her zaman o değişen bir şey yok. Ben önerdim isteyen uygular isteyen VPN ile devam eder, tercih sizin.

👍

Bilgisayardaki bağlantı kısmından baktım değişti.
Valla ne diyebilirm ki şimdi; Ben Turknet kullanıyorum ve modem de TPlink, bu DNSleri eklediğimden beri bütün yasaklı sitelere girebiliyorum. Sana modemi biraz daha kurcalamaktan başka da verebileceğim bir önerim kalmadı.

Valla ne diyebilirm ki şimdi; Ben Turknet kullanıyorum ve modem de TPlink, bu DNSleri eklediğimden beri bütün yasaklı sitelere girebiliyorum. Sana modemi biraz daha kurcalamaktan başka da verebileceğim bir önerim kalmadı.
Bak hatırladığı şöyle bir sey var. Abim de Cablonet ve bu modemi kullanıyordu; Bir kısımdan çok rahat bir şekilde DNS değiştirmiştim ama yine de yasaklı sitelere giriş yapmıyordu ve bir kısımda da hala kendi DNSlerini kullandığını fark etmiştim ama o kısmda bir türlü değiştiremiyordum. Sanırım bu gönderdiğin videoyu o zamanlar ben de izlemiştim aynı modem ama bir türlü değişmiyordu; DNS ekleniyordu ama bir kısımda da hala kendi DnSlerini kullandığını fark ediyordum.

Dns'e baglandi o yuzden modemde kurcalanacak birsey yok. Baglanmasa bir hata var deyip baska kisimlara bakardim
Öyle diyorsun da öyle değil. Şöyle düşün; Telefonda wifiye bağlıyken de statik İp verip DNS değişebiliyorsun ve bağlanıyor da ve bağlantı hatası da vermiyor ama o DNS değişimi de yasakları aşmıyordu.

Öyle diyorsun da öyle değil. Şöyle düşün; Telefonda wifiye bağlıyken de statik İp verip DNS değişebiliyorsun ve bağlanıyor da ve bağlantı hatası da vermiyor ama o DNS değişimi de yasakları aşmıyordu.
Ayrıca bu yöntemi sadece Turknet ve TPlink üzerinde yapmadım. Vodafone(fiber olmayan) sevrvis sağlayıcı üzerinden de yaptım orada da oldu modemi ne markaydı hatırlamıyorum. İşyerinin internetiydi, orada yasakları siteleri aştım.

Konuyu görüntüleyenler

Geri