patr0n
Geliştirici
- Konular
- 40
Aynı cümleyi daimi kullanmama sebebiyet veren kişi sizsiniz aynı şeyi diyorsam demek ki inatla okuyup anlamanızı bekliyorum ama onu da anlamadınız..Gördüğüm kadaryıla sıkıştığında tekrar eden iki cümlen var'' sizin okuduğunuz anlama sorunuz var ve algılarınızda sorun var'' Bu iki cümleyi sürekli tekrar etmek seni haklı çıkarmaz. konuyu bilmediğin halde balıklama atlayıp, ahkam kesip sonra da topu sürekli maniplason yapmaya devam ederek kinayeli bir biçimde karşısındaki insanı küçük düşürmeye çalışmak zavalılıktır. İyi geceler.
Eklenti kullanıp bir şey mi başardığımı sanıyorum hahaha gece gece güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün ben sizinle daha fazla münakaşaya girmeyeceğim şayet dediklerimi idrak edemiyosunuz ve inatla manipülasyon yaptığımı iddia ediyosunuz yok eklenti yok şu bu siz yapamıyosunuz diye ben niye yapamıyo olacağım neye dayanarak eklenti iddia ettiniz anlamadım herhangi bir simge yok bir şey yok neye dayanarak nereden çıkardınız merak ettim neyse daha fazla uzatıp kendimi size ispatlayamam gereksiz vakit kaybı olur hayırlı gecelerHala ne hakkında konuştuğumuz konusunda bir fikrin yok ve eklenti kullanıp bir şey başardığını sanıyorsun. İnternet hızın da uçuyor'' maşallah'' İyi geceler.