14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkimiz de ekleyebiliriz ama kullanıcı limiti varsa aynı anda izlemek istediğimizde kim önce girerse onundur diyor ;)
Her panel bu mantıkta önlem almıyor bu bazı panel lerde geçerli çoğu 1 kişilik ise üstüne 500 kişide girse 2 kişide girse donar belirli sürelerde. Yada bazıları sahibi girdiği de seni atabilir.

Her panel bu mantıkta önlem almıyor bu bazı panel lerde geçerli çoğu 1 kişilik ise üstüne 500 kişide girse 2 kişide girse donar belirli sürelerde. Yada bazıları sahibi girdiği de seni atabilir.
hocam mesajda anlatılan şey benim konuda bahsettiğimle alakalı bir şey bazı panellerde geçerli değil üstelik yüzde 99 panelde bu yöntem kullanılır kalan yüzde 1 dilimini de sizin dediğiniz boşa çıkmasın diye ayırdım ben daha önce sizin bahsettiğiniz yönteme hiç denk gelmedim ha mantıken sahibi girince atma mevzusu olabilir ona bir şey diyemem :)

Belki de ben yapamadım
Bir sürü link var bunun için gerekli site ve programları kodladım verdim onları kullanarak çalışan linkleri bulmayı deneyin gerekirse konuyu baştan sona okuyup kontrol edin iyi akşamlar :)

En üstteki adresi denedim, ilk gördüğüm kanala tıkladım ve VPN olmadan çalışıyor şu anda.
@patr0n senlik bir sorun yok her zamanki gibi ;)

Kod:
http://[email protected]:8080/get.php?username=gkn3674&password=gkn00&type=m3u_plus
Screenshot 2024 11 30 21 37 12 99 013dba30cae4674f6b0947ea3c272499

Hiç bir şekilde çalışma dı ya ben yapamadım yada gerçek ten çalışan yok
Hangi programı kullanıyorsunuz, nerede sorun yaşadınız.. Biraz ayrıntı ve ekran görüntüsü atarsanız bakmaya çalışalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri