dehakan7
Müdavim
- Konular
- 344
İnat TV den takip ediyorum 1080pgibi tarzı dizilerin canlı yayınları eklenebilir, teşekkürler

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İnat TV den takip ediyorum 1080pgibi tarzı dizilerin canlı yayınları eklenebilir, teşekkürler
Her panel bu mantıkta önlem almıyor bu bazı panel lerde geçerli çoğu 1 kişilik ise üstüne 500 kişide girse 2 kişide girse donar belirli sürelerde. Yada bazıları sahibi girdiği de seni atabilir.İkimiz de ekleyebiliriz ama kullanıcı limiti varsa aynı anda izlemek istediğimizde kim önce girerse onundur diyor![]()
hocam mesajda anlatılan şey benim konuda bahsettiğimle alakalı bir şey bazı panellerde geçerli değil üstelik yüzde 99 panelde bu yöntem kullanılır kalan yüzde 1 dilimini de sizin dediğiniz boşa çıkmasın diye ayırdım ben daha önce sizin bahsettiğiniz yönteme hiç denk gelmedim ha mantıken sahibi girince atma mevzusu olabilir ona bir şey diyememHer panel bu mantıkta önlem almıyor bu bazı panel lerde geçerli çoğu 1 kişilik ise üstüne 500 kişide girse 2 kişide girse donar belirli sürelerde. Yada bazıları sahibi girdiği de seni atabilir.
sağ olun hocamELLERİNE SAĞLIK![]()
sağ olunGayet başarılı teşekkürler eline emeğine sağlık
Teşekkürler hocam, pazar günü maç izlerken deneyeceğim. Linki bit.ly gibi kısaltıp girersem de sonuca ulaşır mıyım TV'de? Bir de merak ettiğim şey; bunlar ücretli iptv'yi satın alan kişilerin hesapları mı oluyor?
Ben hep sini denedim çalişan yok#Güncellendi
Belki de ben yapamadımBen hep sini denedim çalişan yok
Bir sürü link var bunun için gerekli site ve programları kodladım verdim onları kullanarak çalışan linkleri bulmayı deneyin gerekirse konuyu baştan sona okuyup kontrol edin iyi akşamlarBelki de ben yapamadım
Yok mu çalılan#Güncellendi
Bende onu diyorum yok mu çalışan ? Kontrol edin öğrenin çalışan var mı yok mu gerekli açıklamayı yaptım mesajı okuyunYok mu çalılan
Hiç bir şekilde çalışma dı ya ben yapamadım yada gerçek ten çalışan yokBende onu diyorum yok mu çalışan ? Kontrol edin öğrenin çalışan var mı yok mu gerekli açıklamayı yaptım mesajı okuyun
http://[email protected]:8080/get.php?username=gkn3674&password=gkn00&type=m3u_plus
bence de hiç birisi çalışmıyor hocamHiç bir şekilde çalışma dı ya ben yapamadım yada gerçek ten çalışan yok
Hangi programı kullanıyorsunuz, nerede sorun yaşadınız.. Biraz ayrıntı ve ekran görüntüsü atarsanız bakmaya çalışalımHiç bir şekilde çalışma dı ya ben yapamadım yada gerçek ten çalışan yok
bende çalışmadığına kanaat getirdim..En üstteki adresi denedim, ilk gördüğüm kanala tıkladım ve VPN olmadan çalışıyor şu anda.
@patr0n senlik bir sorun yok her zamanki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 1072Kod:http://[email protected]:8080/get.php?username=gkn3674&password=gkn00&type=m3u_plus
Teklif var ısrar yok diyorsun yanibende çalışmadığına kanaat getirdim..![]()