14.01.2025 - IpTv M3U Linkleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle elinize emeğinize yüreğinize sağlık, lakin bir kaç linki televizo player ile denedim kanalları yüklüyor ama açmıyor bilginize sunarım.
hocam konunun en başını yani yaptığım uyarıyı okumadığınızı düşünüyorum :)

Edit: Üstelik gerek konuda verdiğim kontrol için link olsun gerek forumda paylaştığım uygulamalar ile linkleri kontrol edebileceğiniz seçenekler sundum oralardan kontrol edip aktif kullanılan kişilere bakın veya verdiğim tüm linkleri bu araçlar ile taratıp kontrol edin çalışan bağlantıları bulabilirsiniz :)

hocam konunun en başını yani yaptığım uyarıyı okumadığınızı düşünüyorum :)

Edit: Üstelik gerek konuda verdiğim kontrol için link olsun gerek forumda paylaştığım uygulamalar ile linkleri kontrol edebileceğiniz seçenekler sundum oralardan kontrol edip aktif kullanılan kişilere bakın veya verdiğim tüm linkleri bu araçlar ile taratıp kontrol edin çalışan bağlantıları bulabilirsiniz :)
Bilakis okudum ve maksimum kullanıcı sayısından söz ediyorsunuz yani bu durumda siz paylaşır paylaşmaz hemen linkleri ilk kapışanlar mı sadece kullanacak geç kalanlar aynı linkleri birileri kullanmış ise artık kullanamayacak doğru mu anladım?

Bilakis okudum ve maksimum kullanıcı sayısından söz ediyorsunuz yani bu durumda siz paylaşır paylaşmaz hemen linkleri ilk kapışanlar mı sadece kullanacak geç kalanlar aynı linkleri birileri kullanmış ise artık kullanamayacak doğru mu anladım?
İkimiz de ekleyebiliriz ama kullanıcı limiti varsa aynı anda izlemek istediğimizde kim önce girerse onundur diyor ;)

Şimdi daha iyi anladım ilk kapanın oluyor yani 👍🙏
İlk kapan demektense aktif kullanıcı olarak 1 kişilik bir adres ise o anda kullanan varsa kullanamazsınız ama o kullanmıyorsa kullanabilirsiniz. Aslında doğru anlatım bu olmalıydı 👌

İsmail bir tuhaf adamdır, üç kuruş için hesap sorandır. Uyanık geçinir amma yalandır, tüm mal varlığı cebinde olandır.
Liseyi 6 senede bitirmiş, cin gibi çocuk bizim ismail. Neden bu kadar acele etmiş, aklını seveyim ah İsmail ah İsmail ah İsmail ah ismail is ma il..

Sana bir şarkıyla teşekkür etmek istedim @patr0n ;))

İsmail bir tuhaf adamdır, üç kuruş için hesap sorandır. Uyanık geçinir amma yalandır, tüm mal varlığı cebinde olandır.
Liseyi 6 senede bitirmiş, cin gibi çocuk bizim ismail. Neden bu kadar acele etmiş, aklını seveyim ah İsmail ah İsmail ah İsmail ah ismail is ma il..

Sana bir şarkıyla teşekkür etmek istedim @patr0n ;))
Bu muazzam eser karşısında önümü ilikleyerek saygı duruşuna geçiyorum saygı, minnet ve şükranlarımı sunuyorum 😅

👍

gibi tarzı dizilerin canlı yayınları eklenebilir, teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri