CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Tamam senin gizli keyfini bozmayalım *****************

Sence anime ile bu aynı şey mi anime sevmem ama olsun seveni çok ikisnin arasında dağlar var
Tartışmayalım böyle boş bir konu için üstüne basa basa belirttim fikrimce fikrimce fikrimce diye ama anlayana neyse dediğim gibi daha fazla uzatmaya gerek yok
Arkadaşım anlamadığın durum şu, Nsfw içerikler otomatik olarak açık gelmiyor, istediğin zaman açıp kapatabilirsin. istersen o repoları silebilirsin eklentileride silebilirsin. Hatta o superfilmgeldi eklentisini hiç yüklemeyebilirsin, hatta ve hatta o nsfw eklentiler vpn veya dns olmadan açılamıyor. Çocuğunuz var ise onunda bu eklentileri kullanıp kullanmadığını denetleyebilirsiniz. Sırf sen istedin diye o içerikleri izleyen belirli kesimin mahrum kalması özgürlüğü aksatır. Bu arada o ilk cümleniz argümansızlığınızdan ötürü olduğu için çok ciddiye almıyorum, tavırlarınız kendinizi bağlıyor.

Arkadaşım anlamadığın durum şu, Nsfw içerikler otomatik olarak açık gelmiyor, istediğin zaman açıp kapatabilirsin. istersen o repoları silebilirsin eklentileride silebilirsin. Hatta o superfilmgeldi eklentisini hiç yüklemeyebilirsin, hatta ve hatta o nsfw eklentiler vpn veya dns olmadan açılamıyor. Çocuğunuz var ise onunda bu eklentileri kullanıp kullanmadığını denetleyebilirsiniz. Sırf sen istedin diye o içerikleri izleyen belirli kesimin mahrum kalması özgürlüğü aksatır. Bu arada o ilk cümleniz argümansızlığınızdan ötürü olduğu için çok ciddiye almıyorum, tavırlarınız kendinizi bağlıyor.
Anlıyorum

Kötü oldu bu. Dizi sitelerinin anası idi. Umarım repo sahibi arkadaşlar bir şeyler yapabilirler
Güzel siteydi gerçekten, alternatifi şimdilik var ama dizilla bir kaç gün bozuk kalır gibi duruyor. Tabi geliştiriciler bize bir sürpriz hazırlamıyorsa durum değişir :)

Aynen inanın buraya şu bozuk bu bozuk diye yazmaya utanıyorum, adamları sık boğaz etmeyelim diye :)
Githubda feroxa ve kraptora issue açabilirsin, bende genelde buraya yazmıyorum. Oraya yazınca rahatsız olmuyorlar sonuçta bunun için açtılar.

Orada olup diğer sitelerde olmayan ne var ? Kaliteler her yerde aynı. Diğer siteler en azından gözüne sokmuyor
Ne izleyip ne izlemeyeceğime sen mi karar vereceksin hayrola? Konuyu nerelere getirdin
Superfilmgeldi birkaç depoda var. Eklentiyi yükleyip yüklememek senin elinde
Eklenti çalışmıyor buraya geldik bildirdik.
Senin mantığına göre 1 tane film sitesi olsun, 1 tane de dizi sitesi olsun
Koskocaman CS için yeterli nasılsa

Geri