Öneri Azerbaycan Kanalları M3U Listesi

1) İDMAN TV 1080p olarak eklendi. Başka hiçbir listede bulamazsınız ;)
2) Kanal sıralaması ayarlandı ve kalite değerleri girildi.
3) Muz TV ve CBC SPORT kanalları sorunludur. Açılır ancak takılma ve görüntü bozukluğu vardır. Yayın kaynakları sorunludur ve başka kaynak şu an için yoktur. Keyifli seyirler dilerim.

Ekli dosyalar

• AZERBAYCAN KANALLARI YENİ.m3u
    9.3 KB · Görüntüleme: 38
1) İDMAN TV 1080p olarak eklendi. Başka hiçbir listede bulamazsınız ;)
2) Kanal sıralaması ayarlandı ve kalite değerleri girildi.
3) Muz TV ve CBC SPORT kanalları sorunludur. Açılır ancak takılma ve görüntü bozukluğu vardır. Yayın kaynakları sorunludur ve başka kaynak şu an için yoktur. Keyifli seyirler dilerim.
Eline saglik

bunlar edem tv yayini bir muddet sonra ekranda rusca yazi cikip klasik muzik dinletiyor
Doğrudur, muhtemelen linkin alındığı hesapta abonelik bitiyorsa uyarı çıkıyor olabilir. Detayını bilmiyorum, aslında Edemtv'yi de sayenizde duymuş oldum.
Listeye rastladığımda bir denedim, baktım çalışıyor, paylaşayım dedim.

bunlar edem tv yayini bir muddet sonra ekranda rusca yazi cikip klasik muzik dinletiyor
Siteden kaynak linki çektiğiniz de sistem sizi tespit edip yayını belli bir süre kapatıyor. Sizin dışınızda linki çeken kim varsa aynı işlemi linkleri çeken herkese uyguluyor.

26.06.2025 Saat: 02:21 Güncelleme Notları

1) İDMAN TV 1080p olarak yedekli olarak eklendi. Başka hiçbir listede bulamazsınız ;) Proxy sorunu düzeltildi.
2) CBC SPORT 1080p olarak eklendi.
3) Bazı kanallar 1080p ve SD olarak iki ayrı seçenekli eklendi.
4) Kanal sıralaması ayarlandı ve kalite değerleri girildi.
5) Muz TV kanalında ses sorunu vardır. Yayın kaynağı sorunludur ve başka kaynak şu an için yoktur. İyi seyirler.

Ekli dosyalar

10.7 KB · Görüntüleme: 13
27.06.2025 Saat: 13:15 Güncelleme Notları

1) Muz TV 1080p kalitesinde tokenli ve sınırsız kişi izleyebilecek şekilde eklendi.
2) NOVA MUSIC 720p [AZERBAYCAN] kanalı orjinal kaynağı, yayını kestiği için listeden kaldırılmıştır.
3) Atv Cinema Az SD ve Atv Vivace SD kanalları eklenmiştir.
4) Listedeki tüm kanallar çalışır haldedir, iyi seyirler.

Ekli dosyalar

10.5 KB · Görüntüleme: 10
27.06.2025 Saat: 13:15 Güncelleme Notları

1) Muz TV 1080p kalitesinde tokenli ve sınırsız kişi izleyebilecek şekilde eklendi.
2) NOVA MUSIC 720p [AZERBAYCAN] kanalı orjinal kaynağı, yayını kestiği için listeden kaldırılmıştır.
3) Atv Cinema Az SD ve Atv Vivace SD kanalları eklenmiştir.
4) Listedeki tüm kanallar çalışır haldedir, iyi seyirler.
muz hd açmadı, kepez, günaz, kanal 12, mcj tv, tmb tv, real tv de açmadı

muz hd açmadı, kepez, günaz, kanal 12, mcj tv, tmb tv, real tv de açmadı
Muz tv, mcj tv kanalları haricinde tüm kanallar çalışmaktadır. Son sürüm televizo uygulamasını kullanmanız tavsiye edilir.

Kepez TV
GUNAZ TV
KANAL 12
TMB TV
REAL TV

Muz tv, mcj tv kanalları haricinde tüm kanallar çalışmaktadır. Son sürüm televizo uygulamasını kullanmanız tavsiye edilir.

Kepez TV
GUNAZ TV
KANAL 12
TMB TV
REAL TV
Ellerine sağlık

Kepez TV
GUNAZ TV
KANAL 12
TMB TV
REAL TV
Ben DM 920 UHD 4K enigma 2 cihazında açamadım. sanırım listede uzantıları m3u olmadığı için

Ben DM 920 UHD 4K enigma 2 cihazında açamadım. sanırım listede uzantıları m3u olmadığı için
Cihaz seçer çoğu link. Muz tv linkini yeniledim. Muz tv de pc deki bluestack uygulamasında çalışmıyor mesela. Ama vlc player da ya da telefondaki veya android tv deki televizyo uygulamasında çalışıyor. Blue stack deki cihazı desteklemediğinden sanırım açmıyor. Yenilediğim listeyi indirsin konuyu takip edenler.

Muz TV Yenilenen Link:

Ekli dosyalar

10.5 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba elinize saglik, dosya olarak değilde link olarak verebilme imkanınız var mı acaba

03.07.2025 Saat: 20:12 Güncelleme Notları

1) Otomatik güncelleme alan link eklenmiştir. Linki Televizo veya herhangi bir oynatıcıya eklediğinizde kanal listesi otomatik gelecektir. Televizo uygulamasını her açtığınızda Listeyi güncelle butonuna tıklayınız.
2) Listedeki tüm kanallar çalışır haldedir, iyi seyirler.

Otomatik Güncellemeli M3u linki: https://tinyurl.com/yvu969kt

Geri