Kategoriyi tespit ettim. Ayrıştırma gerçekleştireceğim müsait olunca yeni kanallar eklenecek.Kim yardimci olabilir?Azerbaycan kanallari burada ayirmaya ihtiyac var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Kategoriyi tespit ettim. Ayrıştırma gerçekleştireceğim müsait olunca yeni kanallar eklenecek.Kim yardimci olabilir?Azerbaycan kanallari burada ayirmaya ihtiyac var
Eline emeğine sağlık, akşam listeye eklerim.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Eline saglik1) İDMAN TV 1080p olarak eklendi. Başka hiçbir listede bulamazsınız
2) Kanal sıralaması ayarlandı ve kalite değerleri girildi.
3) Muz TV ve CBC SPORT kanalları sorunludur. Açılır ancak takılma ve görüntü bozukluğu vardır. Yayın kaynakları sorunludur ve başka kaynak şu an için yoktur. Keyifli seyirler dilerim.
Ellerine sağlık bunun idman tv şekli de var miKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
bunlar edem tv yayini bir muddet sonra ekranda rusca yazi cikip klasik muzik dinletiyorKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Doğrudur, muhtemelen linkin alındığı hesapta abonelik bitiyorsa uyarı çıkıyor olabilir. Detayını bilmiyorum, aslında Edemtv'yi de sayenizde duymuş oldum.bunlar edem tv yayini bir muddet sonra ekranda rusca yazi cikip klasik muzik dinletiyor
Siteden kaynak linki çektiğiniz de sistem sizi tespit edip yayını belli bir süre kapatıyor. Sizin dışınızda linki çeken kim varsa aynı işlemi linkleri çeken herkese uyguluyor.bunlar edem tv yayini bir muddet sonra ekranda rusca yazi cikip klasik muzik dinletiyor