Öneri Vavoo için proxy

nici

Üye
Konular
2
Son düzenleme:
Merhabalar!
Eğer VAVOO url-lerini oynatmak için proxy arıyorsanız, düzgün konudasınız.

Url-yi şu linkden sonra yazarsanız VPN-siz çalışacaktır.
Mesela:
Teşekkürler!
Dostum yeni mi yaptın eski mi çünkü benim yeni yaptıklarım olmuyor

@parstv @dacunha10

Teşekkür ederim birazdan denicem olmazsa yardımcı olur musunuz 🤗 aslında proxy çalışıyor da vavoo da açılmıyor

Errore durante il download o la risoluzione del file M3U/M3U8: 404 Client Error: NOT FOUND for url:

Bu
kanallar çalışmıyor da olabiliyor kanal kaynaklı sorun filan bazen de proxy restart yada silip aynı isim ile tekrar açıp dosyalarını da ekelrsen çalışır
çıkıyor ama arkadaşın attığı proxy ile açılıyor neden anlamdım

Ben gecen gun paylasdim proxy gerek olmadan izleye bilinir orjinal idli vavoonun kanallarini isteyen alsin kullansin
reis senin liste benim pars tv de vpn siz diye paylastim bende vpn istemeden calisoyor ama bagzi saglayicilarda calismiyor senlik bi durum degil saglayicilar pislik yapiyo

Bu Boyle ulu orta paylasilirsa gene patlar kimse kullanamaz bu sefer

Konuya ben açıklık getireyim arkadaş benim konuda görmüş. Latte zamanında oluşturmuş belli bir zaman kullanılmış. Aşırı yüklenince çalışmama durumları oluyor, belli bir süreden sonra tekrar kullanılabilir duruma geçiyor. Ayrıca bu tarz bir proxy sizde sitesinden yapabilirsiniz. Ayrıca vavo kanalları ttnet vodafone gibi iss servislerinde proxy olmadan açılmaz.

Son düzenleme:
Konuya ben açıklık getireyim arkadaş benim konuda görmüş. Latte zamanında oluşturmuş belli bir zaman kullanılmış. Aşırı yüklenince çalışmama durumları oluyor, belli bir süreden sonra tekrar kullanılabilir duruma geçiyor. Ayrıca bu tarz bir proxy sizde sitesinden yapabilirsiniz. Ayrıca vavo kanalları ttnet vodafone gibi iss servislerinde proxy olmadan açılmaz.
Ama maalesef artık proxy işe yaramaz eskisi çalışır şimdi yenisini yap proxy çalışmaz Vavoo da

Belli zaman kullanilmadi konuya aciklik getireyim latte hoca bana bu proxy tinyurl da kisalt konuna ekle diye verdi en azindan izin alabilirdiniz 4 gundur calismiyordu dun calismaya basladi link vavoo 10 kategorili proxy li listemin icin proxy yi ozellikle kisaltmami tembih etti proxy patlamasin diye listeler calismadi bozuldu proxy ler elimde calisan proxy ler var ornek kerim kirac in izin almadan eklemem yani boyle devam edin siz + Konuma Rokkr id listeleri 10 kategori ve proxy li ekkledim liste sahibinden izin alip ekledim gule gule kullanin bende konuya aciklik getireyim olan bu maksadim kimseyle tartismak degil saygilarimla
Not= bu proxy halen de kullanilmaktadir proxy tinyurl da kisaltan benim

Son düzenleme:
Belli zaman kullanilmadi konuya aciklik getireyim latte hoca bana bu proxy tinyurl da kisalt konuna ekle diye verdi en azindan izin alabilirdiniz 4 gundur calismiyordu dun calismaya basladi link vavoo 10 kategorili proxy li listemin icin proxy yi ozellikle kisaltmami tembih etti proxy patlamasin diye listeler calismadi bozuldu proxy ler elimde calisan proxy ler var ornek kerim kirac in izin almadan eklemem yani boyle devam edin siz + Konuma Rokkr id listeleri 10 kategori ve proxy li ekkledim liste sahibinden izin alip ekledim gule gule kullanin bende konuya aciklik getireyim olan bu maksadim kimseyle tartismak degil saygilarimla
Not= bu proxy halen de kullanilmaktadir proxy tinyurl da kisaltan benim
Proxy ben zaten dün gece deneme amaçlı ekledim. Birazdan kaldırıp, kendi proxy mi ekleyeceğim.

Geri