Adını verdim siteden yapacaksın latte ve kerem de oradan yapıyor. Ayrıca latte nasıl yapıldığını anlatan bir konu açıp, anlatmıştı.Kendime ait proxy nereden alırım bilmiyorum güvenmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Adını verdim siteden yapacaksın latte ve kerem de oradan yapıyor. Ayrıca latte nasıl yapıldığını anlatan bir konu açıp, anlatmıştı.Kendime ait proxy nereden alırım bilmiyorum güvenmiyorum
Kullanabilirsin Kardesim Sorun DegilProxy ben zaten dün gece deneme amaçlı ekledim. Birazdan kaldırıp, kendi proxy mi ekleyeceğim.
Biliyorum onu yaptım birde zaten proxy de sorun yok sorun Vavoo da engel koymuşlarAdını verdim siteden yapacaksın latte ve kerem de oradan yapıyor. Ayrıca latte nasıl yapıldığını anlatan bir konu açıp, anlatmıştı.
Proxy varken vavoo engel koyamaz.Biliyorum onu yaptım birde zaten proxy de sorun yok sorun Vavoo da engel koymuşlar
Eskiler Çalışıyor da yenileri yapınca olmuyor bir kaç kişiye sordum onlarda da aynıProxy varken vavoo engel koyamaz.
Sen yaparsin Rokkr idli listeleri her calisan proxy acmiyor senin yaptigin açiyorAdını verdim siteden yapacaksın latte ve kerem de oradan yapıyor. Ayrıca latte nasıl yapıldığını anlatan bir konu açıp, anlatmıştı.
restart ettim spaceyi şimdi yine bir sıkıntı yokKendime ait proxy nereden alırım bilmiyorum güvenmiyorum
Denemekte fayda varrestart ettim spaceyi şimdi yine bir sıkıntı yok
Proxy ne zaman yaptın benim eski olanlar çalışıyor zaten ama 2 gündur yeniden yaptıklarım olmuyor proxy çalışıyor baktım darestart ettim spaceyi şimdi yine bir sıkıntı yok
vavoo calismiyor, proxy ile denedim, vpn ile denedim, vpn siz denedim ama vavoo dead.
evet bu calisti, tesekkurler. Normal vavoo uygulamasindaki gibi diger ulkelerinde icinde bulundugu bir yontem varmi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Calisiyor
evet bu calisti, tesekkurler. Normal vavoo uygulamasindaki gibi diger ulkelerinde icinde bulundugu bir yontem varmi?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Vpn proxy gerekmez turknet ve vodafone fiberde siz ine bir deneyin acilmassa yayinlar vpn ile acabilirsiniz almanya veya hollanda lokasyon secersiniz bende direk vpn proxy olmadan calisiyoavrupa
AVrupada yasiyorum ve iptvextreme adli uygulama uzerinden vpn ile baglandigimda liste calisiyor, tesekkurler, OTTplaytv adli bir uygulama var ve o uygulamaya yukleyemedim malesef, ottplayertv kullanici adi ve sifresi ile giris yapan herkes ayni listeyi gorup faydalanabiliyor ama olmadi ve tahminimce boyut buyuk oldugu icin, kucuk playlist leri yukledigimde sorun olmuyor ama bu buyuk geldi. 2-3 gunde bir patlarmi bu liste? Tekrardan tesekkurler yardimin icin.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Vpn proxy gerekmez turknet ve vodafone fiberde siz ine bir deneyin acilmassa yayinlar vpn ile acabilirsiniz almanya veya hollanda lokasyon secersiniz bende direk vpn proxy olmadan calisiyor