Öneri TR 10 Kategorili,ROKKR,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

Dün senin listeyle maç izledim gayet güzel çalışıyordu. Bazı saçma sapan yorumlar görüyorum. Sen onları takma kafana istemeyen izlemesin biz izleriz. Eline, emeğine sağlık.
Tesekkur Ederim Mete Hocam Destekleriniz Benim İcin Cok Önemli İyi Seyirler. Saygilar.

Kanal isimleri değişmezse katogeri ayrıma sistemi yapılır aslında
Rastgele Denedim Kategori Yerinde TR Yaziyordu İlk 24 Adinda Bir Haber Kanali Var Kategori Bolumunde Bu Kanalin TR Yazan Kismini HABER Olarak Degistirdim Kaydettim Ciktim Sonra Degisiklik Ollmusmu Diye Televizyo Ekledim HABER ve TR 2 Kategori gorundu Bu Listeyi Daha Kullanisli Yapmak İstedim Komple 10 Kategori liye Donusturdum Her Kanal Kendi Kategori sinde Logo Yoktu Full Gokkusagi Ekledim Sadece Epg isini Cozemedim Yerlesik Epg Koydum Olmadi Epg uyum saglamiyor Vavoo Listeleri Sanirim Harici Olarak da Ekledim Gene Ayni Epg Belki Siz Cozebilirsiniz

Rastgele Denedim Kategori Yerinde TR Yaziyordu İlk 24 Adinda Bir Haber Kanali Var Kategori Bolumunde Bu Kanalin TR Yazan Kismini HABER Olarak Degistirdim Kaydettim Ciktim Sonra Degisiklik Ollmusmu Diye Televizyo Ekledim HABER ve TR 2 Kategori gorundu Bu Listeyi Daha Kullanisli Yapmak İstedim Komple 10 Kategori liye Donusturdum Her Kanal Kendi Kategori sinde Logo Yoktu Full Gokkusagi Ekledim Sadece Epg isini Cozemedim Yerlesik Epg Koydum Olmadi Epg uyum saglamiyor Vavoo Listeleri Sanirim Harici Olarak da Ekledim Gene Ayni Epg Belki Siz Cozebilirsiniz
EPG işini çözerim ben varsa liste basit orası

EPG işini çözerim ben varsa liste basit orası
Rokkr İdli 4 listeyi Atayim Hocam 2 tr 10 Kategori li 2 side 1 i proxyli bunun Proxy yazmayandada proxy vpn acmadan issye gore izleyebiliyorsunuz
2 liste World Kategori li oda proxyli digeri proxy vpn istemiyor Bu Listeler Hocam Bu Listelere Yerlesik Epg Koymadim ilk Yaptigim ona yerlesik open epg koymustum proxy liste ama proxy sahibi proxy kapatmis 3 gundur calismiyor bugun olmassa iptal
yeni proxy ekleyip url cikartcam onada

Ekli dosyalar

• 1_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_VAVOO_txt.m3u
    239.8 KB · Görüntüleme: 16
  • 8_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_VAVOO_txt.m3u
    300.9 KB · Görüntüleme: 6
  • 9_ROKKR_İD_Lİ_VAVOO_WORLD_txt.m3u
    1.5 MB · Görüntüleme: 6
  • 16_ROKKR_İD_Lİ_PROXYLİ_VAVOO_WORLD_txt.m3u
    2 MB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Arkadaslar An itibariyle proxyler calismiyor proxy yazmayan rokkr listelerini isterseniz vpn ile kullanabirsiniz Anlayisiniz icin tesekkur ederim

bjj arkadasimiza soyledim proxy onun o duzeltirse duzeltebilir proxy adresi url adresi degissin istemiyorum bjj kardesimize tesekkur ediyorum

Son düzenleme:
Bilgilendirme
Arkadaslar proxy li yayinlar iptal olmustur proxy bozuldugu icin ayni link olmuyormus baska link aliverdi ama degissin istemiyorum o yuzden proxy yazmayan url linkleri asagiya birakiyorum isteyen vpn acip kullanabilir bjj kardesimizede tesekkur ediyorum kararim degismiyecektir lutfen saygi duyun

İzlemek isteyen arkadaslar calismassa vpn ile acabilirler bende vpn proxy istemeden calisiyor
Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim

Son düzenleme:
Arkadaslar Proxy ler Gerekli Randiman Alinamadigindan ve Hergun veya Bozuldukca Surekli Proxy Surekli Url Degistirmek İstemedigimden Dolayi Proxy Linkler İptal İsteyen vpn ile izleyebilir acamayanlar vpn ile acabilir Anliyisiniz İcin Saolun
Not=Konu Basligindaki PROXY Lİ Yazisinida ROKKR Olarak Degistirdim Proxy Url lerinide Sildim
İlerde Kendimize Ait Sorun Ciktiginda Ayni Proxy Sistemini Linkini Randimanli Bir Sekilde Yapabilirsek Tekrar Ekleyebilirim Proxy ve Url Linklerini
Alttaki Linkler Rokkr Kendi Orijinal İd li Linkleridir Bende Proxy ve Pn Olmadan Aciyor Turnet İss Acamayan Arkadaslar Octohide Vpn Almanya veya Hollanda Lokasyon Secip Acabilirler

Son düzenleme:
Arkadaslar Proxy ler Gerekli Randiman Alinamadigindan ve Hergun veya Bozuldukca Surekli Proxy Surekli Url Degistirmek İstemedigimden Dolayi Proxy Linkler İptal İsteyen vpn ile izleyebilir acamayanlar vpn ile acabilir Anliyisiniz İcin Saolun

Proxy de bozulma mi oluyor neden

Geri