Öneri TR 10 Kategorili,ROKKR,Vavoo,Kool,Oha,Huhu,Rakuten tv,Pluto tv,Vavoo Tr refererli, Vavoo World Kategorili,Vavoo Germany,Calisan m3u listeleri

Toplam 16 Liste Var 8 Tanesi Proxy siz Ne Soylemek İstiyorsun Anlamadim 8 Listede Proxy ve vpn istemiyor proxy ler kapansa bile vpn ile izleyebilirsiniz 8 listede proxy li amaciniz ne bilmiyorum Tesekkur Edecegine Arkadas Hem Uzum Yiyecek Hem Bagciyi Dovecek Tam 2 Gun Bu 16 Listeyi Hazirlayip Paylastim Adam Kalkmis Boyle olursa Soyle olcak Sen bakma bakan baksin
Emegine cabana teşekkürederim sagol varol.

bu rokkr idli olanlar vavoo linkleri gibi sabit kaliyormu yoksa ilerde birgun degisirmi?
Simdilik Sabit Kaynak Yayin linki ileride ne olur bilemiyecegim fakat degistireceklerini hic sanmiyorum bu almanlarin kafa yapisi cok farkli cok disiplinliler + degistirseler bile yine cekerim yeni linkleri gerekirse tek tek cekerim linkleri sorun olmaz rokkr olmaz php yontemiyle cekiyorlarmis vavoo olur browser uzerinden tek tek cekebilirim degistirseler bile baska metodlari vardir belki bu kadarini biliyorum

Son düzenleme:
Toplam 16 Liste Var 8 Tanesi Proxy siz Ne Soylemek İstiyorsun Anlamadim 8 Listede Proxy ve vpn istemiyor proxy ler kapansa bile vpn ile izleyebilirsiniz 8 listede proxy li amaciniz ne bilmiyorum Tesekkur Edecegine Arkadas Hem Uzum Yiyecek Hem Bagciyi Dovecek Tam 2 Gun Bu 16 Listeyi Hazirlayip Paylastim Adam Kalkmis Boyle olursa Soyle olcak Sen bakma bakan baksin
Dostum baktım çalışıyor büyük ihtimalle proxy olmayanı kullanıyor boşver

Hocam sahibi kapatmış onu
Proxylerde cok asiri yuklenme olunca bozulabiliyor gecenlerdede boyle olmustu duzelmesse onuda degistiririm ama url yazanlar da guncelleme almaz calismaz biraz bekliyeyim duzelir olmassa proxy degistiririm eski usul m3u dosyasi indirip o sekilde acarlar goruslerin icin saol kardesim

Proxylerde cok asiri yuklenme olunca bozulabiliyor gecenlerdede boyle olmustu duzelmesse onuda degistiririm ama url yazanlar da guncelleme almaz calismaz biraz bekliyeyim duzelir olmassa proxy degistiririm eski usul m3u dosyasi indirip o sekilde acarlar goruslerin icin saol kardesim
Bişi olursa bakarım ben benim proxy e 500 kişi falan girmiştir bişi olmadı şans yani

Bilgilendirme + Mesaj ve Konulara Editledim guncelledim Tekrardan Burdan. Spam yada Flod yapti demeyin amacim burda herkese yardimci olmak
Arkadaslar 16 liste 8 tanesi proxy li 8 tanesi proxy vpn istemeden aciyor konu ilk sayfaya ekledim izlemek isteyen arkadaslar indirip izleyebilirler 1 den 16 ya kadar indirip televizio ya m3u dosya olarak ekleyebilirsiniz ROKKR PHP idli VAVOO,OHA,KOOL,HUHU Linkleri Ayri denedim acamayanlar icin proxy lide yaptim benden bu kadar pestilim cikti 16 listeyi de ekledim televizyoya Hepside calisti tum listelerin logolarini gokkusagi yaptim
Emegi Gecenler
Lattcl Hoca Bu Liste ve Proxy icin nasil eklenecegini anlatip ogretti ilk proxy linki onun kisaltma linkini de o alivermisti en bastan beri hep destek oldu
Tekkan Arkadasimiz linkini alivermisti saolsun surekli destek oldu herzaman
bjj kardesimiz ayri proxy linki yapip yolladi rokkr idli yayinlarin proxy onun oda destek olanlardan saolsun
saka555 hoca rokkr idli ham listenin sahibi kendisinden izin aldim konu acip paylasacam dedim izin verdi saolsun listeleri kategorize yaptim logo ful gokkusagi 8 ayri proxy li liste yaptim sirf vpn siz izlesin arkadaslar diye cou iss lerde acmayabiliyor vpn ile aciyor onlar icin proxy li yaptim Destek Olan Herkese Cok Tesekkur Ederim.
Tekrar Bu Arkadaslara Tesekkur Ederim.Saygilarimla.Kargo1975
Arkadaslar Eski Mesaja Ek Yaptim Emegi Gecen Arkadaslar icin O Yuzden Tekrar Alinti Yapmak Zorunda Kaldim Flod, Spam yapti Demeyin Sakın
Emegi Gecen Destek Olan Arkadaslara Tesekkur Ederim Saolsunlar Var Olsunlar.Saygilarimla.

Arkadaslar 1den 4 e kadar olanlar vpn proxy istemez VAVOO, OHA, KOOL, HUHU Tr 10 Kategorili
5 den 8 e kadar olan Vavoo,Huhu,Oha,Kool 10 Kategorili Proxy li Tr
9 dan 12 ye Kadar Olanlar Vavoo, Oha,Kool,Huhu Dunya Listeleri vpn proxy gerekmez.
13 den 16 ya kadar Olanlar Vavoo, KOOL, Oha, Huhu Dunya Listeleri proxy li
İndirip m3u dosya olarak televizio ya ekleyip izleyebilirsiniz
Normal Proxy yazmayan listeleri acamayanlar Proxy yazanlari denesinler.
Çok teşekkürler Ttelekom mobil proxy ile açtı, diğerleri VPN istiyor.

Toplamda 16 Adet Liste 2 Tanesini Dun Attim Paylasima 14 Tane Daha Yapcam Paylasacam
Bu Listeler Rokkr php ile cekilip idli listeye donusturulmus halidir liste saka555 hocamiza ait olup izin alip uzerinde saatlerce kafa yorup calistigim tam 1 projedir dunyada 10 kategorili vavoo ve rokkr idli turkiye 10 kategorili liste yoktur bu proje bana aittir tamamen ben sadece daha kolay kullanilmasi icin bu sekilde bir proje Yaptim hepinizin destegini bekliyorum kanal logolarini bile dusundum daha guzel nasil olur diye listeler asagida ornekteki gibi olacaktir
1-ROKKR_İDLİ_10_Kategorili_Vavoo_TR. m3u
2-ROKKR_İDLİ_10_Kategorili_Oha_TR.m3u
3-ROKKR_İDLİ_10_Kategorili_Kool_Tr.m3u
4-ROKKR_İDLİ_10_Kategorili_Huhu_TR. m3u
Bu listeler proxy siz vpnsiz calismaktadir acamayan Arkadaslar icin Ayni 4 listenin proxylisi 8 oldu

9-ROKKR_İDLİ_VAVOO_WORLD.m3u
10-ROKKR_İDLİ_OHA_WORLD.m3u
11-ROKKR_İDLİ_KOOL_WORLD. m3u
12-ROKKR_İDLİ_HUHU_WORLD. m3u
Bu listeler proxy siz vpnsiz calismaktadir.acamayan Arkadaslar icin Ayni 4 Listenin proxylisini yapcam toplamda 16 liste ediyor bu listelere inanin cok emek harcadim sizlerden biraz saygi bekliyorum bana destek olan herkese cok tesekkur ederim mesajlara cevap veremeyebilirim listeleri yetistirmeye caliscam bu listeleri daha sorunsuzkullanmaniz icin televizio ve m3uiptv oneriyorum.
Saygilarimla.
eline emeğine sağlık.

Arkadaslar Bu Listelere Tekkan Kardesimiz url Alacak Konuya Ekliycem Url Linklerinide
1-Rokkr_idli_10_Kategorili_Vavoo
8-Rokkr_idli_10_Kategorili_Vavoo_Proxy li
9-Rokkr_idli_Vavoo_World.
16-Rokkr_idli_Vavoo_World_Proxy li.
Olmak Uzere Simdiden Tesekkur Ederim Tekkan Kardesimize
Proxy ler Bozuldugu Zaman Normal Listeleri Vpn ile İzleyebilirsiniz Simdilik tum listeler sorunsuz calisiyor

Ekli dosyalar

• 1_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_VAVOO_txt.m3u
    239.8 KB · Görüntüleme: 13
  • 8_ROKKR_İD_Lİ_10_KATEGORİLİ_PROXYLİ_VAVOO_txt.m3u
    300.9 KB · Görüntüleme: 10
  • 9_ROKKR_İD_Lİ_VAVOO_WORLD_txt.m3u
    1.5 MB · Görüntüleme: 8
  • 16_ROKKR_İD_Lİ_PROXYLİ_VAVOO_WORLD_txt.m3u
    2 MB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
oha la bir şey rica ettik linç yemişiz :D Diyoruz ki proxy nasıl üretebiliriz verdiğniz proxy çökünce biz müdahale edelim.
Yardım edin diye yazdık nankörlük etmek için değil proxy nasıl üretebiliriz en azından uzun ömürlü olma durumu var mı bunu öğrenmek istedim.
Ben yıllardır vpn ile kullanıyorum ama sağlıklı olmuyor vpn siz kullanmanın yollarını arıyorum.
Benimim derdim vpn olmadan uzun ömürlü kullanmak ricam dövmeden önce bir dinleyin.

Arkadaslar Bu Listelere Tekkan Kardesimiz url Alacak Konuya Ekliycem Url Linklerinide
1-Rokkr_idli_10_Kategorili_Vavoo
8-Rokkr_idli_10_Kategorili_Vavoo_Proxy li
9-Rokkr_idli_Vavoo_World.
16-Rokkr_idli_Vavoo_World_Proxy li.
Olmak Uzere Simdiden Tesekkur Ederim Tekkan Kardesimize
Proxy ler Bozuldugu Zaman Normal Listeleri Vpn ile İzleyebilirsiniz Simdilik tum listeler sorunsuz calisiyor
Bilgilendirme
Arkadaslar Saolsun Tekkan Kardesimiz linkleri almis Konuya Ekledim Eski mesaja sonradan simdi ekledim Alinti yapmak zorunda kaldim lutfen flood spam demeyin konuyla alakali guncelleme oldugu icin boyle yaptim isteyen url ekler isteyen dosya listesi linkler faal konuya eklemeden once test ettim
Bu Listede Emegi Gecenler
Tekkan Kardesimiz 4 Listenin url sini aldi destek oldu
bjj Kardesimiz bu listeler icin ozel Proxy hazirladi oda destek oldu
Saka555 hoca rokkr idli listelerin sahibi oda izin verdi destek olmus oldu
Ben sadece 10 kategorili yaptim logo ekledim Proxy ekledim ham dosyalari daha guzel hale getirip sizinle paylastim kusrumuz varsa affola
Listeye Emegi Gecen Arkadaslara Cok Tesekkur Ederim
Bana Destek Olan Herkese Cok Tesekkur Ederim İyi Seyirler. Saygilar
Not= Proxy li liste 2 gundur calismiyor Proxy sahibi arkadas Proxy kapatmis sanirim bu yeni Proxy ekleyip calisir duruma getircem yeni url alcaz onada bitince haber ederim Rokkr 4 adet url linki ilk sayfa sabitledim.

Son düzenleme:

Geri