Öneri '' TizenTube '' Reklamsız YouTube ( Güncellendi ) v1.0.2

Selamlar

Uygulamayı geliştiren Lise öğrencisi Türk bir kardeşimizdir.
Kendisine buradan Teşekkür ediyoruz.

Android TV'de TizenTube​

Android TV'de TizenTube'de TizenTube

TizenTube On Android TV, Cobalt geliştirici platformuna dayalı bir uygulamadır. Orijinal YouTube Leanback arayüzünü kullanan TizenTube, reklamları ve çeşitli sponsor eklerini kaldırarak YouTube izleme deneyimini iyileştirir. Ayrıca videolar için tıklama tuzağı başlıklarını düzeltir ve videoların oynatma hızını kontrol etmenizi sağlar.

Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda en az 7.0 Nougat yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.

Android TV'de TizenTube'un Özellikleri
  • AdBlock etkinleştirildiğinde reklamların dikkatini dağıtmadan video izlemenin keyfini çıkarın
  • TizenTubе ile videoların oynatma hızını isteğinize göre ayarlayın
  • Farklı özel renkler ayarlayarak görüntüleme deneyiminizi kişiselleştirin
  • TizenTube'un açık kaynak kodu ve kaynakları yazar tarafından gönderildi
  • DeArrow'dan tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın
  • SponsorBlock seçeneğiyle sponsor eklemelerini ve kendi tanıtımınızı otomatik olarak atlayın

TizenTube istemcisinde, kısa videoları (Shorts) ana ekrandan ve öneri sayfalarından gizleyebilirsiniz. Ve resmi sürümün tüm ayarları vardır. Yazara hataları bildirebilir veya Discord veya GitHub'daki uygulamanın resmi sayfalarında bir konu oluşturarak yeni bir özellik talebinde bulunabilirsiniz.

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler. Ayrıca uzantılar, düzen ve oynatma ile ilgili birçok sorunu da düzeltir. Ve aynı zamanda sunuculara ve ara belleğe almaya yüksek hızlı erişimi korur.

v1.0.2

• TizenTube Cobalt için uygulama içi güncelleyici eklendi.
Sponsorluk yapmak isteyenler, arkadaşın github sayfasından istediği bir meblağı seçerek ister tek seferlik isterse aylık sponsor olabilirler. Kendisi öğrenciymiş iyi bir moral ve motivasyon olur.

Sponsorluk yapmak isteyenler, arkadaşın github sayfasından istediği bir meblağı seçerek ister tek seferlik isterse aylık sponsor olabilirler. Kendisi öğrenciymiş iyi bir moral ve motivasyon olur.

Ben ilk gün fark edemediğim için kendime kızıyorum. Tekrar tekrar helal olsun kardeşimize. İlk mesaja bilgilerini eklemiştim, destek olmak isteyenler ziyaret edebilirler.

İlave not:
Mibox sorunsuz çalıştı.
ONVO android TV sorunsuz çalıştı.
Birde Samsungum var ama işletim sistemi Tizen. Haliyle deneyemdim. İlk olarak programın adını okuyunca biraz tuhaf oldum içim ferahladı yalan değil :D Ancak Tizen sadece adıymış :)
Tekrar teşekkrler

Smarttube uygulamasının kullanımda tek üstünlüğü,videonun orjinalinde otomatik çeviri seçenekleri içinde Türkçe olmasa bile Türkçe altyazı oluşturabiliyor.yeni guncellemelerde bu özellik de eklenirse ,Tizentube alternatifsiz kalır.

Reddit'te bakın birisi ne yazmış :)

Mr Can, you are a genius!​

Turkey is hereby officially forgiven for having invaded Hungary for 150 years. 😎 I sent 100 bucks your way, you deserve it a million times more than greedy you know who….

Onerilen) video adi yazilari, suresi, görüntüleme sayisi, video süresi bilgisayar sesi bayan okuyor

Geri