CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

4k tv alıp, 4k içerik peşinde dolanmak istemiyorum açıkçası. 3d'de o hatayı yaptık. Bir de salonun yapısı müsait değil. Sinemada en önde izler gibi tv izlemek pek cazip değil. Reddit te, izleyebildiğinizin bir boy büyüğünü alın, alışırsınız dense de, niye uğraşayım abi alışmakla. Özel içerik oldumu, bluray formatında izliyoruz zaten usb ile.
Bir de, 4metreden 4k-fhd farkını ayıracak göz yok bende ve ev ahalisinde😁 Streamler günü kurtarmak, dizi vs için ideal. 720p bile kurtarıyor
3d ne güzel yalan oldu ya gözlük filan satılıyodu :D

Merhaba, bütün geliştirici arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle. Tek başına cloudstream nerdeyse bütün platformlara denk oldu sayenizde.
Dün ve bu sabah ilk kez yeni bir içeriği cs içinde bulamadım. Ana repom nikstream.
“Modern kadın” isimli yeni dizi idi izlemek istediğimiz.
Web de sadece canlidizi10.net sitesinde vardı ve tarayıcı ile açtım. Site eklemek zor mu bilmiyorum ama bu site TR ve EN seçme bir içerik sunuyor, yüzlerce içerik yerine popüler her şey oluyor. Bir gün birisi repolara eklerse süper olur.

Nikstream dışındaki repolarda varsa ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.

Teşekkürler tekrar

Merhaba, bütün geliştirici arkadaşlara teşekkür ederim öncelikle. Tek başına cloudstream nerdeyse bütün platformlara denk oldu sayenizde.
Dün ve bu sabah ilk kez yeni bir içeriği cs içinde bulamadım. Ana repom nikstream.
“Modern kadın” isimli yeni dizi idi izlemek istediğimiz.
Web de sadece canlidizi10.net sitesinde vardı ve tarayıcı ile açtım. Site eklemek zor mu bilmiyorum ama bu site TR ve EN seçme bir içerik sunuyor, yüzlerce içerik yerine popüler her şey oluyor. Bir gün birisi repolara eklerse süper olur.

Nikstream dışındaki repolarda varsa ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.

Teşekkürler tekrar
Modern kadın dizisini dizimom eklentisinde izleyebiliyorum, bir deneyin isterseniz.

ne kadar yaşıycak bırakın mesajların arasında kaybolmasın da ömrü uzun olsun bizim repoya @Latte senin depona yakışır çek al aklını o eklentinin :D
Baktım o eklentiye de hazırda var zaten değiştirilecek bir tarafı da olmadığı için eklemedim işin doğrusu.
Netfree ana sayfasında ne varsa aynı şekilde gösteriyor ayrıca kategori düzenlemesi yapmadan sitenin verdiği şekilde. Depoyu kapatmazsa böyle çalışmaya da devam eder gibi görünüyor.

Baktım o eklentiye de hazırda var zaten değiştirilecek bir tarafı da olmadığı için eklemedim işin doğrusu.
Netfree ana sayfasında ne varsa aynı şekilde gösteriyor ayrıca kategori düzenlemesi yapmadan sitenin verdiği şekilde. Depoyu kapatmazsa böyle çalışmaya da devam eder gibi görünüyor.
Açıkcası bir kaç hata düzeltmesi ve değişiklik olabilir. Mesela içerik isimleri gözükmüyor, Netflix ve Disney'de hindistan bayrağı gözuküyor. Kategori isimleri yine ingilizce bunlar değişebilir, karar sizin latte bey, onun dışında eklenti bu haliylede rahat rahat kullanılabilir.

Açıkcası bir kaç hata düzeltmesi ve değişiklik olabilir. Mesela içerik isimleri gözükmüyor, Netflix ve Disney'de hindistan bayrağı gözuküyor. Kategori isimleri yine ingilizce bunlar değişebilir, karar sizin latte bey, onun dışında eklenti bu haliylede rahat rahat kullanılabilir.
Hindistan bayrağının sebebi eklentideki 2 harflik dil kodu. "ta" olarak Tamil dil olarak eklenmiş.
Eklentiyi çekip sadece dil seçeneğini tr yaparsanız Türkiye bayrağı görünür ama içerik yine aynı dil ve seçeneklerle görünür.
Kategori mantığı yok aslında içerisinde. Netfree sitesini direkt taklit ediyor bu yüzden orada ne nasıl yazıldıysa o şekilde görünüyor.

Hindistan bayrağının sebebi eklentideki 2 harflik dil kodu. "ta" olarak Tamil dil olarak eklenmiş.
Eklentiyi çekip sadece dil seçeneğini tr yaparsanız Türkiye bayrağı görünür ama içerik yine aynı dil ve seçeneklerle görünür.
Kategori mantığı yok aslında içerisinde. Netfree sitesini direkt taklit ediyor bu yüzden orada ne nasıl yazıldıysa o şekilde görünüyor.
Evet içeriklerin türkçe olamayacağının farkındayım zira site içerisinde dil seçeneği bile yok, benim için tek sorun içerik isimlerinin bulunmaması. Bunun dışında sadece küçük hatalar var, onların da pek bir önemi yok.

Kamil yapsak tr olur o zaman 😂 😂 😂

Merhaba bir yere gitmedim ki geri döneyim sadece bu konu altında yorum yazmama kararı aldım ayrıca istek siteler ve sorunlar ile ilgili gelen yorumlar için artık forum kısmından ilgilenmiyorum bunu belirtmiştim yine de isteğinizi kıramadım ve bir çok eklentiye son eklenenler kategorisi ekledim son olarak madem bir cevap yazıyorum genel bir güncelleme detayı sunayım rapidvid kaynaklı videolarda altyazıların olmadığını farkettim ve bu sorunu düzelttim altyazılar yoksa gelip github üzerinden bildirin yoksa ben farkedip düzeltene kadar altyazılar gözükmez. Bunun haricinde 2 yeni eklenti eklendi, anizm eklentisinde videolar oynamıyormuş bu düzeltildi hdfilm sitesi ölmüş eklenti deaktive edildi.
github linkim =
bir sorun varsa bir yerde altyazilar yoksa bir sitede ekstra istenilen bir sey varsa gelip bildirin elimden geldigince ilgilenirim.
nasıl yaparım =
Hocam toplu repo olanyından ve emek hırsızlıkların çekildiniz sandım

Son düzenleme:
Hocam toplu repo olaı be emek hırsızlıkların çekildiniz sandım
toplu repo vb. şeylere karşı değilim sorunum bunun paylaşılıp ana depolardan daha fazla kullanıcıya erişmesi ve daha fazla destek görmesiyle üstüne üstlük biz gerçek geliştiricileri sopalamaya çalışan da bir kitle olduğunu gördüm o yüzden forumda bu konu altında bir şeyler yazmaktan geri durmaya karar verdim.

Phisherin reposundaki streamplay eklentisini kullanabilirsiniz, içerisinde türkçe altyazı bulunuyor.
Usta sen gerçekten de çok yararlı ve yardımcıl insansın, şu an altyazılı şekilde o belgeseli Streamplay eklentisinden rahatça izliyorum, teşekkürler her şey için sağ ol var ol

toplu repo vb. şeylere karşı değilim sorunum bunun paylaşılıp ana depolardan daha fazla kullanıcıya erişmesi ve daha fazla destek görmesiyle üstüne üstlük biz gerçek geliştiricileri sopalamaya çalışan da bir kitle olduğunu gördüm o yüzden forumda bu konu altında bir şeyler yazmaktan geri durmaya karar verdim.
Herhalde "toplu repo" işlerinden bıkmışsınızdır ancak megarepo önerisini hatırlatmak istiyorum, eklentileri değilde repoları birleştirecek bir sistem güzel olabilirdi. İçerisinden sadece repolar indirilir ve repo sahiplerinin emekleri çalınmaz. Bu yeni reponun sahibi zaten sizler olacağınız için memnun olmazsanız yine kaldırırsınız. Sarapçanağı gibi sahipsiz repolarda buraya eklenebilir.

Repo sahibi yine sizler olacaksınız, eklentiler birleşmeyecek. Sadece tek bir repo üzerinden tüm repolar kurulabilecek. Gelecekte yeni repolar olduğu vakit aynı "megarepo" da oldugu gibi otomatik kurulacak.

Herhalde "toplu repo" işlerinden bıkmışsınızdır ancak megarepo önerisini hatırlatmak istiyorum, eklentileri değilde repoları birleştirecek bir sistem güzel olabilirdi. İçerisinden sadece repolar indirilir ve repo sahiplerinin emekleri çalınmaz. Bu yeni reponun sahibi zaten sizler olacağınız için memnun olmazsanız yine kaldırırsınız. Sarapçanağı gibi sahipsiz repolarda buraya eklenebilir.

Repo sahibi yine sizler olacaksınız, eklentiler birleşmeyecek. Sadece tek bir repo üzerinden tüm repolar kurulabilecek. Gelecekte yeni repolar olduğu vakit aynı "megarepo" da oldugu gibi otomatik kurulacak.
Telif gibi sorunlar doğuruyorsa ayrı bir konu tabiki, ama repoyu forumdaki başka biriside açabilir zaten tek yapacağı megarepoyu forklayıp biraz düzenlemek.

megarepo mantıgını getirebiliriz fakat sorun orada değilki insanlar kekikakademiden gelen eklentilerin aynı isimde olmasından kaynaklı çakışma sorunu yüzünden kendisi yerine başkasının uğraştığı bir ekle sil mantığını tercih ediyor şu repoda çalışıyor mu kontrol edeyim yerine başkası etsin ben de kaymağını yiyeyim mantığı ile ilerlendiğinden biz repoların ismine adımızı da eklesek bu toplama depolar tercih edilecek 40 takla atsakta problem burada megarepo mantığını getiren bir depo yapsak bile talep yine aynı yerde olacak yine de isteğiniz üzerine bir megadepo'yu forklayıp inceleyeceğim en azından bir türk megareposu olsa belki bir kaç kişinin gözü toplama depolardan kayar.

megarepo mantıgını getirebiliriz fakat sorun orada değilki insanlar kekikakademiden gelen eklentilerin aynı isimde olmasından kaynaklı çakışma sorunu yüzünden kendisi yerine başkasının uğraştığı bir ekle sil mantığını tercih ediyor şu repoda çalışıyor mu kontrol edeyim yerine başkası etsin ben de kaymağını yiyeyim mantığı ile ilerlendiğinden biz repoların ismine adımızı da eklesek bu toplama depolar tercih edilecek 40 takla atsakta problem burada megarepo mantığını getiren bir depo yapsak bile talep yine aynı yerde olacak yine de isteğiniz üzerine bir megadepo'yu forklayıp inceleyeceğim en azından bir türk megareposu olsa belki bir kaç kişinin gözü toplama depolardan kayar.
Teşekkür ederim, bende olabildiğince sizin eklentilerinizi kullanmaya çalışıyorum. Şu sıralar çok kullanmadığım için github'da issue açmadım ancak gelecekte daha fazla açacağım. Bence diğer insanlarında çokça issue açıp destek vermesi gerekli. Sizinde dediğiniz gibi eklentiyi kullanıp bir kenara atılıyor, bu yüzden herkesin github'ı kullanması lazım. Bir eklentide hata olduğu vakit olabildiğince oraya yazılmalı ki hızlıca düzeltilebilsin ve repo sahibine katkıda bulunulsun.

Geri