Ellerinize emeklerinize sağlık üstadım.Güncelleme
(20/05/2025)
Eklenti dosyaları tamamen değiştiği için mevcut kurulu olan depo ve içerisindeki eklentiler önbellekten dolayı çalışıyor gibi görünse de aslında o dosyalar artık yok. Bu yüzden depoyu tamamen kaldırıp yeniden eklemeniz gerekmektedir. Yeni olarak @feroxxcs3 'ün düzenleme getirdiği youtube extractor kullanarak yeni bir Youtube Özel İçerik eklentisi geliştirdim. Sadece canlı yayın kategorisindeki videoları ekledim. Oynatma listeleri vb diğer içerikler bulunmamaktadır. Kullanabilmek için uygulamanızın en azından deneysel sürümlere güncellenmiş olması gerekmektedir.Stabil sürümü kullanıp güncelleme yapmayanlar içerikleri ilk oynat dediğiniz anda link bulunamadı hatası verecektir şaşırmayın. Bir kaç defa arka arkaya oynat butonuna bastığınız zaman açılacaklardır. Bazen tek seferde bazen arka arkaya 3-4 kere bazen de daha fazla oynat butonuna bastıkça açılabiliyorlar.Deneysel sürüme güncelle ile güncellenmiş uygulama kullananlarda hem içerikler hem de fragmanları anında açılır.Hem video hem de fragman olarak aynı içerikleri eklediğim için açılan içerikleri fragman alanından da izleyebilirsiniz.Bu haliyle kullanmak isteyenler olursa 7/24 canlı içerik sunan ve izlenebilir bağlantılar olduğunu düşündüklerini iletirlerse mevcut veya yeni bir kategori altında ekleyebilirim.Muhtemelen çoğunluk olarak herkes youtube üzerinden istediği şeyleri zaten izliyordur. Bu eklenti sadece sınırlı sayıdaki canlı yayın içeriklerini eklediğim bir sürümdür.Bazı arkadaşlara katkısı ise izlediği kanalın bağlantı adresindeki m3u8 dosyasını ya da linki belirli bir süreliğine bile olsa alıp kullanabilirler. Otomatik olarak youtube videoları m3u8 olarak dönüştürülmüş oluyor çünkü oynatabilmek için.Görsel ve işlevsellik açısından bir kaç düzenleme daha getirdim ama son kullanıcı olarak sizleri etkileyen türde değil.- powerboard Dizi eklentisi içerisinde görsellerin görünmemesi benimle ilgili değil. Liste üreticisinden listenin değişmesi için fazlaca talep olduğundan bir şeyler değişmiştir ve etki etmiştir o yüzden fazla irdelemeden geçtim. İçeriklerin açılmasıyla alakalı bir sorun değil sadece görsellerinin görünmemesiyle ilgi bir durum çünkü.