Latte - Sinetech Cloudstream Deposu

IPTVSevenler dahil olmak üzere forumdaki diğer liste sahiplerinin de eklentileri eklensin mi?

• Kesinlikle

Oy: 239 75.9%
  • Gerek yok

Oy: 24 7.6%
  • Spor kanallarına özel Vavoo/Daddylive olabilir.

Oy: 99 31.4%

• Kullanılan toplam oy
    315
Yeni eklenti dahil edilmiştir. Tv Bahçesi 😂

Görsel iyileştirmeler ve düzenlemeler yapılmıştır.
@tıngırmıngır 'ın önerisi üzerine TvGarden Github deposundaki json dosyalarında m3u listesi olmamalarına rağmen bulunan tv kanalları için (youtube içerikleri dahil edilmedi) bir eklenti daha ekledim.
  • Her 2 saatte bir liste güncelleniyor.
  • Türkiye kanalları en üstte gösterilecek şekilde düzenlendi.
  • 160 Ülke kanalı bulunuyor.
  • 4800+ adet kanal bulunuyor.
  • En fazla kanala sahip ülke şu anda 1238 kanal ile Amerika Birleşik Devleti Görünüyor.
  • Alternatifli kanallar parantez içerisinde rakamlarla gösteriliyor Kanal Adı (1), Kanal Adı (2) vb.
  • Liste bana ait olmadığı için çalışmayan kanallar için yorum yapmazsanız sevinirim ama gördüğüm kadarıyla hemen hemen birçoğu çalışıyor.
  • Bilgisayarda WSA ile Cloudstream üzerinden baktığımda VPN gerektirmiyor gibi görünüyor ama ihtiyacı olan olursa kullanmak zorunda kalabilir.

Github deposu yeni içeriği:

1743580531260

Tv Bahçesi eklentisi üzerinde izlenen kanalları televizo ya da başka bir uygulamada kullanmak isteyen olursa eğer (Ben yaptım illa ki bunu bunda kullanacaksınız diye dayatmam kimseye;)))

HTTP:
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/Sinetech/refs/heads/main/TvBahcesi/src/main/resources/m3u/tvbahcesi.m3u

Bu adresi uygulamalarınıza ekleyebilirsiniz.
Aynı şekilde güncelleme alacaktır her 2 saatte bir otomatik olarak.

Tv Bahçesi eklentisi üzerinde izlenen kanalları televizo ya da başka bir uygulamada kullanmak isteyen olursa eğer (Ben yaptım illa ki bunu bunda kullanacaksınız diye dayatmam kimseye;)))

HTTP:
https://raw.githubusercontent.com/GitLatte/Sinetech/refs/heads/main/TvBahcesi/src/main/resources/m3u/tvbahcesi.m3u

Bu adresi uygulamalarınıza ekleyebilirsiniz.
Aynı şekilde güncelleme alacaktır her 2 saatte bir otomatik olarak.
Bu da çok güzel oldu🙏

Aynen, nedirne sağolsun bunları kullanmayı anlattı da öğrendik😁 çok ilaç kullandım bu ara, kafa zor basıyor🤧
Remote atv uygulaması ile de copy/paste kolaymış1000057427

Son düzenleme:

@tıngırmıngır 'ın önerisi üzerine TvGarden Github deposundaki json dosyalarında m3u listesi olmamalarına rağmen bulunan tv kanalları için (youtube içerikleri dahil edilmedi) bir eklenti daha ekledim.
  • En fazla kanala sahip ülke şu anda 1238 kanal ile Amerika Birleşik Devleti Görünüyor.
  • Alternatifli kanallar parantez içerisinde rakamlarla gösteriliyor Kanal Adı (1), Kanal Adı (2) vb.
  • Liste bana ait olmadığı için çalışmayan kanallar için yorum yapmazsanız sevinirim ama gördüğüm kadarıyla hemen hemen birçoğu çalışıyor.
  • Bilgisayarda WSA ile Cloudstream üzerinden baktığımda VPN gerektirmiyor gibi görünüyor ama ihtiyacı olan olursa kullanmak zorunda kalabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 6212
Abi o kadar kanalı teker teker M3u ya çevirmek saatlerini almıştır 🫣

hocam prison break eski tr dublajlı olanı bulabilen varmı ya aradım her yerde bulamadım

Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde @patr0n kardeşim @powerboard 'un film ve dizi arşivi listelerini kendi reposuna ve kekikdevam, nikstream gibi repolara eklemişti fakat;

Ben biraz daha geliştirip daha önce hiçbir cloudstream eklentisinde olmayan bir şekilde bir film veya dizi sitesinden bilgi alır gibi göstermek istedim.
Bunun için birkaç gün önce asıl konu altında konuştuğumuz @mooncrown 'un mesajı etkili oldu.
Elbette @powerboard 'un listeleri hazırlarken gösterdiği özen ve bölüm/sezon gibi bilgiler uyarlama yapmamı oldukça kolaylaştırdı.

Aşağıda reponun özellikleri yazıyor ama kısaca anlatmam gerekirse:

- Film veya dizi sayfalarının eklenti haline getirilmiş versiyonları gibi Devam Et özelliği eklendi. Böylece kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz izlediğiniz film veya dizileri.
- Film ve Dizi bilgi alanları eklendi. themoviedb.org sitesinden veriler çekilerek eğer bulunabiliyorsa her bir film ve dizi için konu, yapım yılı, yönetmen, oyuncular, orijinal dil vb görmeyi isteyebileceğiniz her seçenek eklendi. (Bu özelliğin sebebi @nedirne 'nin talebi ve @tıngırmıngır 'ın ilgisi, teşekkürler)
- Dizi bilgi sayfalarında her sezon ve bölüm eklendi. powerboard sezon ve bölüm olarak eklemişse istenilen sezon seçilip o sezona ait bölümler listelenebilir ve izlenebilir. Ayrıca TMDB üzerinden toplam kaç sezon olduğu bilgisi de ayrıca eklendi.

Dahası aşağıdaki bilgilerde ve eklentinin kendisinde ;)

Depoyu eklemek için Depo Url alanına Latte yazmanız yeterlidir.

PowerDizi (WARP veya VPN gerektiren bir liste)​

Ekli dosyayı görüntüle 6146
Ekli dosyayı görüntüle 6147

PowerDizi, yabancı dizileri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, dizileri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde diziler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için dizilerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Dizileri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Dizileri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: TV Dizileri.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak diziler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında dizinin konusu, yayın tarihi, oyuncular ve daha fazlası bulunmaktadır.

PowerSinema​

Ekli dosyayı görüntüle 6148

PowerSinema, filmleri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, filmleri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde filmler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için filmlerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Filmleri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Filmleri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: Filmler.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak filmler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında filmin konusu, yapım yılı, yönetmen ve daha fazlası bulunmaktadır.

Ortak Özellikler​

Film ve Dizilere ait themoviedb.org bilgileri:​

• Slogan
  • Konu
  • Oyuncular
  • Yönetmen
  • Yapım yılı
  • Video süresü
  • Türleri
  • Ülke
  • Orjinial Dili
  • TMDB puanı

Avantajlar​

• Kullanıcı dostu arayüz.
  • TMDB entegrasyonu sayesinde detaylı içerik bilgisi.

Liste sahipleri​

• @powerboard (Dizi listesi direkt kendisine ait linkten alınmaktadır. Yani güncellendi mesajını orijinal konusuna bıraktığında Cloudstream eklentisinde de anında güncellenir. Fakat film listesi github depomdan alınıyor. Zipli dosya yerine dizi listesi gibi bir bağlantı adresi ayarlar veya kendisi github vb bir yerden listesini güncellerse ona göre değiştirilebilir.)

Depoyu eklemek için:​

• Depo ekle kısmında depo url adresi alanına Latte yazmanız yeterli olacaktır.
Eline emeğine düşüncene sağlık👍👏👏👏

Bu eklentiler için emek veren herkese teşekkürler.
Hepsi için yaşadığım sorunları buraya yazayım dedim.
Örnek; 1923-white lotus-bir ihtimal daha var gibi diziler(eski sezonlu dizilerin 1.sezon 1.bölümden itibaren)
eklentilerde ki hepsi dahil arama yapıp bulsam da kaynaklardan ulaşılmıyor, ulaşılıp seçildiğinde oynatmıyor, yabancı kaynaklardan(streamplay-torrent-sora stream vs.) bulunsa da kaynak bazıları çalışırken TR altyazı olmuyor.
bütün dizi ve film eklentileri içerisinde çıkan isimler üzerinden hepsini denedim(dizibox-dizimom-dizilla vs.)
Baktım kaynaklara ulaşılamıyor, seyirtürk açtım orada da sıkıntılar vardı. red tv uygulamasında izleme işlemi oldu. Seyirtürkde ki bütün eklentiler cs de ki eklentilerden ibaret gibi gözükse de gerek TR altyazı gerek TR dublaj seyirtürkte seçenekli, burada ki farkları anlamadım.(ücretsiz seyirtürk)
VPN kullanmıyorum, VPN ile açılacaklarını da beklemiyorum.
Yukarıda ki dizileri cs den test edip de çoğunluğunda sorunsuz izliyorum diyen olursa; cs yi silip tekrar sıfırdan kurmak isterim.
Farklı görüş bildiren arkadaşlar da olabilirse takipteyim.
Saygılar

Bu eklentiler için emek veren herkese teşekkürler.
Hepsi için yaşadığım sorunları buraya yazayım dedim.
Örnek; 1923-white lotus-bir ihtimal daha var gibi diziler(eski sezonlu dizilerin 1.sezon 1.bölümden itibaren)
eklentilerde ki hepsi dahil arama yapıp bulsam da kaynaklardan ulaşılmıyor, ulaşılıp seçildiğinde oynatmıyor, yabancı kaynaklardan(streamplay-torrent-sora stream vs.) bulunsa da kaynak bazıları çalışırken TR altyazı olmuyor.
bütün dizi ve film eklentileri içerisinde çıkan isimler üzerinden hepsini denedim(dizibox-dizimom-dizilla vs.)
Baktım kaynaklara ulaşılamıyor, seyirtürk açtım orada da sıkıntılar vardı. red tv uygulamasında izleme işlemi oldu. Seyirtürkde ki bütün eklentiler cs de ki eklentilerden ibaret gibi gözükse de gerek TR altyazı gerek TR dublaj seyirtürkte seçenekli, burada ki farkları anlamadım.(ücretsiz seyirtürk)
VPN kullanmıyorum, VPN ile açılacaklarını da beklemiyorum.
Yukarıda ki dizileri cs den test edip de çoğunluğunda sorunsuz izliyorum diyen olursa; cs yi silip tekrar sıfırdan kurmak isterim.
Farklı görüş bildiren arkadaşlar da olabilirse takipteyim.
Saygılar
program açıktı mesajınızı görüm white lotus araması yaptım hdfilmcehennemi bağlantı bulunamadı -dizipal açıldı altyazı çalışıyor-dizimom bağlantı bulunamadı-dizimag dublaj gayet düzgün-rectv çalışıyor diğerlerini test etmedim.
Ben programı ldplayer ile kullanıyorum Kırmızı cloadstream CloudStream+v4.5.1-PRE+29009894 -program açmadan önce Warp açıyorum .Dün bende birçok konuda sıkıntı yaşadım ve bugün 2-3 tane farklı cloudstream versiyonu yükleyip sorunları çözmeye çalıştım .Şuan işime yarayacak eklenti ve özelliklerini sorunsuz kullanıyorum

Arkadaşlar merhaba.
Daha öncesinde @patr0n kardeşim @powerboard 'un film ve dizi arşivi listelerini kendi reposuna ve kekikdevam, nikstream gibi repolara eklemişti fakat;

Ben biraz daha geliştirip daha önce hiçbir cloudstream eklentisinde olmayan bir şekilde bir film veya dizi sitesinden bilgi alır gibi göstermek istedim.
Bunun için birkaç gün önce asıl konu altında konuştuğumuz @mooncrown 'un mesajı etkili oldu.
Elbette @powerboard 'un listeleri hazırlarken gösterdiği özen ve bölüm/sezon gibi bilgiler uyarlama yapmamı oldukça kolaylaştırdı.

Aşağıda reponun özellikleri yazıyor ama kısaca anlatmam gerekirse:

- Film veya dizi sayfalarının eklenti haline getirilmiş versiyonları gibi Devam Et özelliği eklendi. Böylece kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz izlediğiniz film veya dizileri.
- Film ve Dizi bilgi alanları eklendi. themoviedb.org sitesinden veriler çekilerek eğer bulunabiliyorsa her bir film ve dizi için konu, yapım yılı, yönetmen, oyuncular, orijinal dil vb görmeyi isteyebileceğiniz her seçenek eklendi. (Bu özelliğin sebebi @nedirne 'nin talebi ve @tıngırmıngır 'ın ilgisi, teşekkürler)
- Dizi bilgi sayfalarında her sezon ve bölüm eklendi. powerboard sezon ve bölüm olarak eklemişse istenilen sezon seçilip o sezona ait bölümler listelenebilir ve izlenebilir. Ayrıca TMDB üzerinden toplam kaç sezon olduğu bilgisi de ayrıca eklendi.

Dahası aşağıdaki bilgilerde ve eklentinin kendisinde ;)

Depoyu eklemek için Depo Url alanına Latte yazmanız yeterlidir.

PowerDizi (WARP veya VPN gerektiren bir liste)​

Ekli dosyayı görüntüle 6146
Ekli dosyayı görüntüle 6147

PowerDizi, yabancı dizileri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, dizileri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde diziler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için dizilerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Dizileri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Dizileri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: TV Dizileri.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak diziler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında dizinin konusu, yayın tarihi, oyuncular ve daha fazlası bulunmaktadır.

PowerSinema​

Ekli dosyayı görüntüle 6148

PowerSinema, filmleri izlemek için geliştirilmiş bir eklentidir. Kullanıcılar, filmleri kolayca arayabilir ve izleyebilir. Eklenti, TMDB entegrasyonu sayesinde filmler hakkında detaylı bilgi sağlar.

Özellikler​

• Ana Sayfa: Kullanıcılar için filmlerin listelendiği bir ana sayfa.
  • Hızlı Arama: Filmleri hızlı bir şekilde arama imkanı.
  • İndirme Desteği: Filmleri indirme özelliği.
  • Desteklenen İçerik Türleri: Filmler.

TMDB Entegrasyonu​

TMDB API kullanılarak filmler hakkında detaylı bilgi alınabilir. Bu bilgiler arasında filmin konusu, yapım yılı, yönetmen ve daha fazlası bulunmaktadır.

Ortak Özellikler​

Film ve Dizilere ait themoviedb.org bilgileri:​

• Slogan
  • Konu
  • Oyuncular
  • Yönetmen
  • Yapım yılı
  • Video süresü
  • Türleri
  • Ülke
  • Orjinial Dili
  • TMDB puanı

Avantajlar​

• Kullanıcı dostu arayüz.
  • TMDB entegrasyonu sayesinde detaylı içerik bilgisi.

Liste sahipleri​

• @powerboard (Dizi listesi direkt kendisine ait linkten alınmaktadır. Yani güncellendi mesajını orijinal konusuna bıraktığında Cloudstream eklentisinde de anında güncellenir. Fakat film listesi github depomdan alınıyor. Zipli dosya yerine dizi listesi gibi bir bağlantı adresi ayarlar veya kendisi github vb bir yerden listesini güncellerse ona göre değiştirilebilir.)

Depoyu eklemek için:​

• Depo ekle kısmında depo url adresi alanına Latte yazmanız yeterli olacaktır.
Merhabalar , kekikdevam ve nikstream 'da belgeselleri yüklememe rağmen ana akrana belgeseller sekmesi gelmiyor, seyredemiyorum. Nedeni ne olabilir?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-02-14-15-19-387_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-04-02-14-15-19-387_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    68.8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2025-04-02-14-15-04-326_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_2025-04-02-14-15-04-326_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    228.8 KB · Görüntüleme: 41

Ekli dosyayı görüntüle 6212
Latte reposunu ekledim 3 tanesini indirdim ama Tv Bahçesini indirdiğim halde göremedim bulamadım

Teşekkürler üstad, evet dünki durumlardı. Ben de; cs sürüm değiştireceğim, sizin yazdığınızı indiriyordum, uzantı sonu 2906261 olanı.
Saygılar

Konuyu görüntüleyenler

Geri