Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aslında bunların hepsini denedim birkaç kez ancak uzun zamandır hâlâ o mavi logo benim döndüğüm tarafa da dönmüyor gittiğim yöne de gitmiyorKalibrasyon gerekiyor olabilir, deneyin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bir türlü kalibreyi ayarlayamıyorum uzun zamandır hep aynı, kalibrasyon düşük modundan hiç çıkmıyor en büyük problem buBelki uygulamaya verdiğiniz izin, tam değil yaklaşık konumdur?
Az önce denedim komple verileri sildim yeniden açtım ama maalesef sonuç buBirde verileri temizleyip deneyin benim başıma bir kez gelmişti ve yanlış hatırlamıyorsam ben böyle çözmüştüm.
Şu mavi nokta benim ama o yön eskiden sağa sola telefona çevirince o yöne çevriliyordu ama artık uygulamaya girince 2 saniye oluyor sonra yine bozuluyor hemen
Sık rastladığım bir olay olmadığı için çok fazla bilgim yok size kendi çözümümü söyledim yardımcı olmak isterdim ancak bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.Az önce denedim komple verileri sildim yeniden açtım ama maalesef sonuç bu
Vivo kullanıyorum evet doğru 2023 ilk aylarında almıştım ve modeli de Vivo Y15Vivo kullanıyorsunuz sanırsam ne zamandır kullanıyorsunuz ve hangi modeli?
Evet anlıyorum sizi ama yine de teşekkürler ilgi ve alâkadar olduğunuz içinSık rastladığım bir olay olmadığı için çok fazla bilgim yok size kendi çözümümü söyledim yardımcı olmak isterdim ancak bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.
Rica ederim umarım forum içinde bu konuda benden tecrübeli ve bilgili arkadaşlar sorununuza çözüm bulurlar iyi günler.Evet anlıyorum sizi ama yine de teşekkürler ilgi ve alâkadar olduğunuz için
Yani o zaman Google Haritalar da bu pusula kalibrasyonuna herhangi bir çözüm yok muCihazınız helio p22 kullanıyor, eski mediatek işlemcilerde bu tarz sorunlar maalesef oluşabiliyor. Bende eskiden wifi bağlantısında sıkıntılar yaşardım ve helio g35 kullanıyordum, çok eski bir işlemci maalesef.
Aslında sorunun google haritalarda olduğunu sanmıyorum, cihazın konum sensörü bozulmuş olabilir. İsterseniz farklı bir harita uygulamasında test edin.Yani o zaman Google Haritalar da bu pusula kalibrasyonuna herhangi bir çözüm yok mu
İlk bozulduğunda onu da denemiştim ancak hepsinde aynı problem nedense cihazın konum sensörü bozulmuş bunun çözümü gerekli gibiAslında sorunun google haritalarda olduğunu sanmıyorum, cihazın konum sensörü bozulmuş olabilir. İsterseniz farklı bir harita uygulamasında test edin.