Google Haritalar uygulamasında konumun yanlış gösterilmesi hakkında

Yusufzx1

Paylaşımcı
Konular
2
Sevgili forum üyeleri ve sahipleri, sizlere sormak istediğim soru şudur:Google Haritalar uygulamasında konum benim gittiğim yöne gitmiyor bu neden olabilir? Bilgi verebilir misiniz.

Belki uygulamaya verdiğiniz izin, tam değil yaklaşık konumdur?

Birde verileri temizleyip deneyin benim başıma bir kez gelmişti ve yanlış hatırlamıyorsam ben böyle çözmüştüm.

Şu mavi nokta benim ama o yön eskiden sağa sola telefona çevirince o yöne çevriliyordu ama artık uygulamaya girince 2 saniye oluyor sonra yine bozuluyor hemen

Az önce denedim komple verileri sildim yeniden açtım ama maalesef sonuç bu
Sık rastladığım bir olay olmadığı için çok fazla bilgim yok size kendi çözümümü söyledim yardımcı olmak isterdim ancak bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.

Sık rastladığım bir olay olmadığı için çok fazla bilgim yok size kendi çözümümü söyledim yardımcı olmak isterdim ancak bunun dışında başka bir çözüm bilmiyorum.
Evet anlıyorum sizi ama yine de teşekkürler ilgi ve alâkadar olduğunuz için

Cihazınız helio p22 kullanıyor, eski mediatek işlemcilerde bu tarz sorunlar maalesef oluşabiliyor. Bende eskiden wifi bağlantısında sıkıntılar yaşardım ve helio g35 kullanıyordum, çok eski bir işlemci maalesef.

Cihazınız helio p22 kullanıyor, eski mediatek işlemcilerde bu tarz sorunlar maalesef oluşabiliyor. Bende eskiden wifi bağlantısında sıkıntılar yaşardım ve helio g35 kullanıyordum, çok eski bir işlemci maalesef.
Yani o zaman Google Haritalar da bu pusula kalibrasyonuna herhangi bir çözüm yok mu

Aslında sorunun google haritalarda olduğunu sanmıyorum, cihazın konum sensörü bozulmuş olabilir. İsterseniz farklı bir harita uygulamasında test edin.
İlk bozulduğunda onu da denemiştim ancak hepsinde aynı problem nedense cihazın konum sensörü bozulmuş bunun çözümü gerekli gibi

Geri