patr0n
Geliştirici
- Konular
- 39
Merhaba Forum Üyeleri,
Bugün sizlere çoğunluğunu kendi geliştirdiğim ve mobil kodlama bilgim bir tık yetersiz kaldığı için az biraz google, youtube ve yapay zekadan yardım alarak windows için geliştirdiğim iptv panel taramayı mobilde apk olarak kodladım. Uygulama m3u check yapabiliyor, combo.txt ile tarama yapabiliyor, xtream m3u veya tam tersine çevirme işlemi yapabiliyor.
Yaklaşık 1 ay veya daha fazla süredir üzerinde çalışıyordum bu gün ufaktan bir beta olarak paylaşmak istedim malum yaz geldi boş vakitlerimde ara ara mobili kurcalıyorum o vesileyle geliştirmiş oldum.
Uygulamayı geliştirmeye belki devam ederim belki etmem henüz kesin değil dediğim gibi yaz aylarındayız biraz dinlenme ve kafa dağıtma zamanları bu zamanlar.
Uygulama virüs total sonucu ve indirme linki konunun en altında yer almaktadır.
Uygulamanın Temel Özellikleri:
Uygulamaya ait ekran görüntüleri ekte verilmiştir.
Bugün sizlere çoğunluğunu kendi geliştirdiğim ve mobil kodlama bilgim bir tık yetersiz kaldığı için az biraz google, youtube ve yapay zekadan yardım alarak windows için geliştirdiğim iptv panel taramayı mobilde apk olarak kodladım. Uygulama m3u check yapabiliyor, combo.txt ile tarama yapabiliyor, xtream m3u veya tam tersine çevirme işlemi yapabiliyor.
Yaklaşık 1 ay veya daha fazla süredir üzerinde çalışıyordum bu gün ufaktan bir beta olarak paylaşmak istedim malum yaz geldi boş vakitlerimde ara ara mobili kurcalıyorum o vesileyle geliştirmiş oldum.
Uygulamayı geliştirmeye belki devam ederim belki etmem henüz kesin değil dediğim gibi yaz aylarındayız biraz dinlenme ve kafa dağıtma zamanları bu zamanlar.
Uygulama virüs total sonucu ve indirme linki konunun en altında yer almaktadır.
Uygulamanın Temel Özellikleri:
Uygulamaya ait ekran görüntüleri ekte verilmiştir.
- M3U Multi Checker:
- Birden fazla M3U linkini aynı anda kontrol edin.
- Hangi linklerin aktif, hangilerinin bozuk olduğunu hızlıca görün.
- Ayarlar bölümünden zaman aşımı süresi ve istekler arası gecikme gibi parametreleri kişiselleştirin.
- Panel Combo Tarayıcı:
- Panel ana URL'si ve Combo.txt dosyasını kullanarak aktif hesapları tarayın.
- Geçerli linkleri kolayca bulun ve kaydedin.
- Xtream <-> M3U Converter:
- Xtream'den M3U'ya Dönüştürme: Sunucu URL'si, Kullanıcı Adı ve Parola bilgilerinizi girerek Xtream formatındaki bilgilerinizi standart M3U formatına dönüştürün.
- M3U'dan xtream'e Dönüştürme: M3U linkinizi yapıştırarak xtream bilgilerini kolayca çıkarın.
- Eğitim amaçlı geliştirilmiştir.
- Uygulama, eğitim amaçlı olup, olası sorunlardan ne uygulama geliştiricisi yani ben (patr0n) ne de forum.sinetech.tr sorumlu tutulamaz.
- Sürüm: 1.0.0 - Beta
- Uygulama paket ismini değiştirmeyi unutmuşum aldırış etmeyin.
- Uygulama apk olarak kurulacağı için play store protect muhtemelen uyarı verecektir aldırış etmenize gerek yok. Uygulamada virüs var falan diye laf kalabalığı yapmamanızı rica ediyorum zaten paylaşımlarımda virüs olsa bunca zaman burada barındırılmazdım beni bilen biliyor bu yüzden lütfen...
Bu arada uygulama beta aşamasında deneyimleyip geri dönüş sağlamak isterseniz bunu göz önünde bulundurup dönüş yapmanızı rica ediyorum.
Bu zamana kadar desteğini hiç esirgemeyen, forumda aramıza sonradan katılmış olan herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. 
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyalar
-
Ana-menü.jpg84.5 KB · Görüntüleme: 141
-
comboTaramaSonuc.jpg89.4 KB · Görüntüleme: 90
-
Hakkında.jpg77.8 KB · Görüntüleme: 82
-
m3u-xtreamconv.jpg53.1 KB · Görüntüleme: 78
-
multicheckayar.jpg59 KB · Görüntüleme: 72