patr0n - IPTV Tool & M3U Checker Mobil -

Panel url listesi için bir txt dosyası hazırlayın o şekilde kullanın.
Panellistesi.txt olsun diyelim içini açıp taramak istediğiniz panelleri yazıp kaydedin sonra uygulamadan comboyu ve url listesini yükleyeceksiniz. O konuda ki ilk mesajı okuyun
Şimdi anladım çok teşekkür ediyorum Saygılar; 🤗 🌹

Dediğim gibi çok kompleks bir şey paket yüklemesi bile ayrı bir dert bazen sürüm çakışması yaşanıyor bazen uyumlu sürümde istenen özellik olmayabiliyor ama windows öyle mi nuget içinden kur kütüphaneyi mis gibi yoluna bak.
Bide android TV ayrı uygulama yapman lazım yada Dirket launcher eklemek lazım ana ekranda çıksın diye build işi sıkıntılı filan biliyon zaten ben 1 2 yıldır yapmıyorum bı açtım projeyi full hata

Bide android TV ayrı uygulama yapman lazım yada Dirket launcher eklemek lazım ana ekranda çıksın diye build işi sıkıntılı filan biliyon zaten ben 1 2 yıldır yapmıyorum bı açtım projeyi full hata
Android Tv'de hiç gözüm yok telefon işimi görüyor

Gayet hoş olmuş hocam, elinize sağlık :)

Gayet hoş olmuş hocam, elinize sağlık :)
Teşekkür ederim hocam henüz android konusunda siz kadar ustalaşamadım ama kendi çapımda öğrenmeye çalışıyorum. :)
Aide veya sktechware de deneyebilirsiniz Android'de
İkiside mobil uygulama olması lazım bunların değil mi ? Çünkü yanlış hatırlamıyorsam androidde mobil oyunlara mod menü için aide falan kullanıyorlardı yani öyle görmüştüm.

Teşekkür ederim hocam henüz android konusunda siz kadar ustalaşamadım ama kendi çapımda öğrenmeye çalışıyorum. :)

İkiside mobil uygulama olması lazım bunların değil mi ? Çünkü yanlış hatırlamıyorsam androidde mobil oyunlara mod menü için aide falan kullanıyorlardı yani öyle görmüştüm.
Evet her şeyi yaparsın ben kaç yıldır bunlarla yaptım inat TV ye kadar her şeyi bak istersen öğrenin zaten

Evet her şeyi yaparsın ben kaç yıldır bunlarla yaptım inat TV ye kadar her şeyi bak istersen öğrenin zaten
Onlara da bi göz atarım bakalım neyin nesiymiş. Sketcware bloklar ile yapılıyorsa onu beceremiyorum kod yazmak daha kolayıma geliyo blokları bi türlü idrak edemedim. Aide herhalde direkt kod yazılıyor olması lazım onuda sadece gördüm hiç denemedim.

Android telefona uygulamayı yükledim combo dosyası nasıl olur

Teşekkür ederim dostum seninle de uzun zamandır konuşmuyoruz sende iyisindir inşallah. 😂
Aynı devam ediyoz bi şekilde kral eyvallah uzaklaştım azcık bu iptv işlerinden felan şu yan panel taramayı araştırırken gına gelmişti artık 😂 sende ne var ne yok bi sıkıntı yok inşallah

Aynı devam ediyoz bi şekilde kral eyvallah uzaklaştım azcık bu iptv işlerinden felan şu yan panel taramayı araştırırken gına gelmişti artık 😂 sende ne var ne yok bi sıkıntı yok inşallah
Aynı devam elhamdülillah bende bi süredir öyle takiliyodum da sonra ortaya bu proje çıktı işte 😂

Aynı devam elhamdülillah bende bi süredir öyle takiliyodum da sonra ortaya bu proje çıktı işte 😂
eline emeğine sağlık ticaretede döksene bu projeleri forum harici iyi kazanırsın

Geri