asifirtina
Üye
- Konular
- 4
Merhaba..mi boxta android tarzı oyun oynanabilir mi? fm menajerlik oyunu oynayabilir miyiz? ayrıca joystick bağlanır mı? konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum..saygılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
gamepadi kablosuz mu aktardınız mi boxaBen denedim beach buggy racing oynadım f710 ile güzel keyifliydi.
Logitech F710 modelini otomatik tanıdı zaten, oyunda uyumluydu , bende bir forumdan okumuştum hemen o oyunu iindirip denemiştim...gamepadi kablosuz mu aktardınız mi boxa
bilgi için teşekkrülerLogitech F710 modelini otomatik tanıdı zaten, oyunda uyumluydu , bende bir forumdan okumuştum hemen o oyunu iindirip denemiştim...
Bluetooth oyun kolları da sorunsuzca çalışıyor.gamepadi kablosuz mu aktardınız mi boxa
hocam öncelikle bilgi için teşekkürler..retroarch yada bu tarz emülatörleri araştırdım..çok fazla oyun dosyalarıyla uğraşmayacağım ancak arcade,ps1 oyunlarından bir kısım kullanmayı düşünüyorum..Bluetooth oyun kolları da sorunsuzca çalışıyor.
Oyun marketi standart Android gibi değil ama. Yine de belli kısıtlamalar dahilinde, RetroArch ile pek çok cihazı emule edebilirsiniz. Bence kendi marketindense emulasyon konusunda daha başarılı.
Bir ara Nvidia GeForce Now da denemiştim ve çalışmıştı, güncel halini bilemiyorum ama o tarz bir üyelikle sorunsuz çalışıyorsa zaten işin boyutu çok değişir![]()
Arcade oyunlarını çok rahat oynatıyor. Gamepad desteği de kusursuz.hocam öncelikle bilgi için teşekkürler..retroarch yada bu tarz emülatörleri araştırdım..çok fazla oyun dosyalarıyla uğraşmayacağım ancak arcade,ps1 oyunlarından bir kısım kullanmayı düşünüyorum..