Mi Boxta Oyun Oynanılır mı?

asifirtina

Üye
Konular
4
Merhaba..mi boxta android tarzı oyun oynanabilir mi? fm menajerlik oyunu oynayabilir miyiz? ayrıca joystick bağlanır mı? konu hakkında düşüncelerinizi bekliyorum..saygılar

Ben denedim beach buggy racing oynadım f710 ile güzel keyifliydi.

gamepadi kablosuz mu aktardınız mi boxa
Bluetooth oyun kolları da sorunsuzca çalışıyor.

Oyun marketi standart Android gibi değil ama. Yine de belli kısıtlamalar dahilinde, RetroArch ile pek çok cihazı emule edebilirsiniz. Bence kendi marketindense emulasyon konusunda daha başarılı.

Bir ara Nvidia GeForce Now da denemiştim ve çalışmıştı, güncel halini bilemiyorum ama o tarz bir üyelikle sorunsuz çalışıyorsa zaten işin boyutu çok değişir :)

Bluetooth oyun kolları da sorunsuzca çalışıyor.

Oyun marketi standart Android gibi değil ama. Yine de belli kısıtlamalar dahilinde, RetroArch ile pek çok cihazı emule edebilirsiniz. Bence kendi marketindense emulasyon konusunda daha başarılı.

Bir ara Nvidia GeForce Now da denemiştim ve çalışmıştı, güncel halini bilemiyorum ama o tarz bir üyelikle sorunsuz çalışıyorsa zaten işin boyutu çok değişir :)
hocam öncelikle bilgi için teşekkürler..retroarch yada bu tarz emülatörleri araştırdım..çok fazla oyun dosyalarıyla uğraşmayacağım ancak arcade,ps1 oyunlarından bir kısım kullanmayı düşünüyorum..

hocam öncelikle bilgi için teşekkürler..retroarch yada bu tarz emülatörleri araştırdım..çok fazla oyun dosyalarıyla uğraşmayacağım ancak arcade,ps1 oyunlarından bir kısım kullanmayı düşünüyorum..
Arcade oyunlarını çok rahat oynatıyor. Gamepad desteği de kusursuz.

Bu konuyu da kanalımızda konuşmuştuk :)

Screenshot 2024 11 28 18 59 01 16 94d0ed14935f88f839e4aa5e8e81ddfa
Bu sahne şiddet içeriyor 🔞 ;))

Geri