Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
hocam sadece bilginizi tamamlama acisindan yazdım silmenizi istemek benim haddim degil ...Sileyim mi mesajı.
Onun için yazmadım bendeVar sağolsun @patr0n geçende paylaşmıştı. " gecici8 " ancak şimdilik dursun sonradan sileceğim dedi. Onun için yazmam doğru mu bilemedim.
daha önce mevcuttu ama sanırım geliştirilmediği için silindi ...İlk sayfada kekikdevam reposu yazılmamış, onu kullanmıyor muyuz?
Kekikdevam ilk sayfadaki repolar arasında en bozuk olanı zira sadece diğer repolardan kopyalıyor, eklenti geliştirmiyor. Bu sebepten onu kullanmanızı kimse tavsiye etmiyor.İlk sayfada kekikdevam reposu yazılmamış, onu kullanmıyor muyuz?
Çalışıyor (ferox da)İnatbox bütün eklentilerde bağlantı bulunamadı hatası veriyor ustalar
İçerikler açılıyor mu sizde hangi içeriğe tıklasam bağlantı bulunamadı yazıyor tüm repolardaÇalışıyor
inat box için feroxxcs3 deposuna baktım şimdi bahsettiğiniz gibi bir sorun yok. Kaldırıp baştan kurarak bakıyorum böyle olduğunda önbellek yanıltmasın diye ama çalışıyorlar.İçerikler açılıyor mu sizde hangi içeriğe tıklasam bağlantı bulunamadı yazıyor tüm repolarda
Benim cs deneysel sürüm o yüzden mi acaba hatainat box için feroxxcs3 deposuna baktım şimdi bahsettiğiniz gibi bir sorun yok. Kaldırıp baştan kurarak bakıyorum böyle olduğunda önbellek yanıltmasın diye ama çalışıyorlar.
Bende çalışıyor sizden kaynaklı olabilir.İçerikler açılıyor mu sizde hangi içeriğe tıklasam bağlantı bulunamadı yazıyor tüm repolarda
Hayır bende beta sürümündeyim, diğer eklentilerde aynı sorunu yaşıyormusunuz?Benim cs deneysel sürüm o yüzden mi acaba hata
Hayır sadece inatta tüm repoları denedim aynı hataHayır bende beta sürümündeyim, diğer eklentilerde aynı sorunu yaşıyormusunuz?
Cihazdan uygulamalara oradan da cloudstream'e girip depolama içerisinden önbelleği temizleyip dener misiniz yeniden.Benim cs deneysel sürüm o yüzden mi acaba hata
Teşekkürler öneriniz için yine tekrarlarsa hataları stabile geçiş yapacağım@alikoo stabil sürümü kullanıp deneysel sürümlere güncellemeyi açarsanız daha iyi olabilir. Her yeni gelen özelliği stabil sürüme eklenene kadar kullanmak gibi bir merakınız yoksa stabil sürümde kalıp gelen güncellemeleri isteğe göre yüklemek daha mantıklı bu tür uygulamalarda.