CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

İlk sayfada kekikdevam reposu yazılmamış, onu kullanmıyor muyuz?

İnatbox bütün eklentilerde bağlantı bulunamadı hatası veriyor ustalar

İçerikler açılıyor mu sizde hangi içeriğe tıklasam bağlantı bulunamadı yazıyor tüm repolarda
inat box için feroxxcs3 deposuna baktım şimdi bahsettiğiniz gibi bir sorun yok. Kaldırıp baştan kurarak bakıyorum böyle olduğunda önbellek yanıltmasın diye ama çalışıyorlar.

inat box için feroxxcs3 deposuna baktım şimdi bahsettiğiniz gibi bir sorun yok. Kaldırıp baştan kurarak bakıyorum böyle olduğunda önbellek yanıltmasın diye ama çalışıyorlar.
Benim cs deneysel sürüm o yüzden mi acaba hata

Repoları komple silip geri yükledim açıldı şimdi

@alikoo stabil sürümü kullanıp deneysel sürümlere güncellemeyi açarsanız daha iyi olabilir. Her yeni gelen özelliği stabil sürüme eklenene kadar kullanmak gibi bir merakınız yoksa stabil sürümde kalıp gelen güncellemeleri isteğe göre yüklemek daha mantıklı bu tür uygulamalarda.

@alikoo stabil sürümü kullanıp deneysel sürümlere güncellemeyi açarsanız daha iyi olabilir. Her yeni gelen özelliği stabil sürüme eklenene kadar kullanmak gibi bir merakınız yoksa stabil sürümde kalıp gelen güncellemeleri isteğe göre yüklemek daha mantıklı bu tür uygulamalarda.
Teşekkürler öneriniz için yine tekrarlarsa hataları stabile geçiş yapacağım

slmarkadaşlar cs de kullandığım ultima ekletisi var dı kapanmış galiba bilgisi olan var mı başka bir eklentiye taşınmış olabilir mi

Geri