Yıldırım
Üye
- Konular
- 1
Onemli Deil Kardesim iyi Seyirler.
Üzerine tıkladım attığınızin birsey çıkmadı link olarak varmi acaba teşekkürler.Onemli Deil Kardesim iyi Seyirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Onemli Deil Kardesim iyi Seyirler.
Üzerine tıkladım attığınızin birsey çıkmadı link olarak varmi acaba teşekkürler.Onemli Deil Kardesim iyi Seyirler.
Uzerine tiklamican m3u dosya ekle decen oyle uygulmaya secip eklicenÜzerine tıkladım attığınızin birsey çıkmadı link olarak varmi acaba teşekkürler.
Dosyayi indirdinmi 3 mb lik vavoo all m3uUzerine tiklamican m3u dosya ekle decen oyle uygulmaya secip eklicen
Olmus Tamam hocam VAVOO/2.6
Malesef beceremedim uğraştım o kadar amaDosyayi indirdinmi 3 mb lik vavoo all m3u
Olmus Tamam
Malesef beceremedim uğraştım o kadar ama
Bulunamayan hangi pragram acarsaniz linki diyorsaniz calisiyor url olarak ekleyinBulunamayan bir program daha, teşekkürler.
ALLAH razı olsun çok teşekkürederim sagolun.Olmus Tamam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Buyur Kardesim tum dunya
Actimi yayinlari vpn sizALLAH razı olsun çok teşekkürederim sagolun.
Yok açmadı vpn siz malesefActimi yayinlari vpn siz
Bu vpnsiz açıyor.
İyi Seyirler Hocam VAVOO/2.6 Olacak Yanlis Yazmisiniz İsterseniz Degistirin 2 Gundur Normal Vavoo Yayinlari Vpn"siz Calisiyor.Bu vpnsiz açıyor.
Not:user agent :VAVVO/2.6
teşekkür ederim ama hız ve kasma konusunda galiba bir değişen bir şey olmadı yine aynıAyarlar - Genel - User-Agent galiba burası
Teşekkürler düzelttimİyi Seyirler Hocam VAVOO/2.6 Olacak Yanlis Yazmisiniz İsterseniz Degistirin 2 Gundur Normal Vavoo Yayinlari Vpn"siz Calisiyor.
apk yüklenmiyor herhalde o yüzden zor gibiselam arkadaşlar
bu uygulamayı samsung tizen işletim sistemli smart tv de kullana bilirmiyim veya
tizen içinde premium sürümünü yapabilrmisiniz teşekkürler