Öneri '' TizenTube '' Reklamsız YouTube ( Güncellendi ) v1.0.2

Oturum açmada sorun yaşayanlar için kendi çözümüm: uygulamayı açıp ayarlardan kod ile bağlan seçeneğini seçip telefonunuzda oturumu açık bir YouTube bağlayıp buradaki uygulamadan da oturum açmış olursunuz 😀 anlatabildim mi bilmiyorum

Videolar andiroid ana sayfaya nasıl getiriyoruz smarttubede vardı aboneler öneriler falan

Videolar andiroid ana sayfaya nasıl getiriyoruz smarttubede vardı aboneler öneriler falan
Google play hizmetleri ve google'a bağlı diğer yerleşik uygulamaların güncellemesini kaldırırsanız gelir . aksi taktirde gelmez. Siz yine de Ana sayfada bulunan ' Ana ekranı özelleştirme' ye tıklayıp, orada Youtube veya Tizen tube yazan bir şey görüyorsanız, aktif hale getirin.

Smarttube'dan daha iyiymiş, denedim. Denediklerim arasında en iyisi diyebilirim. Hem reklamsız, hem sponsor block var. Daha ne olsun. Sağolun.

Selamlar

Android TV'de TizenTube​

Android TV'de TizenTube'de TizenTube

TizenTube On Android TV, Cobalt geliştirici platformuna dayalı bir uygulamadır. Orijinal YouTube Leanback arayüzünü kullanan TizenTube, reklamları ve çeşitli sponsor eklerini kaldırarak YouTube izleme deneyimini iyileştirir. Ayrıca videolar için tıklama tuzağı başlıklarını düzeltir ve videoların oynatma hızını kontrol etmenizi sağlar.

Uygulama çok dilli bir arayüze sahiptir ve ayrıca cihazda en az 7.0 Nougat yüklü bir Android sürümü gerektirir. Reklam yok. Android TV ve uzaktan kumanda için tam destek.

Android TV'de TizenTube'un Özellikleri
  • AdBlock etkinleştirildiğinde reklamların dikkatini dağıtmadan video izlemenin keyfini çıkarın
  • TizenTubе ile videoların oynatma hızını isteğinize göre ayarlayın
  • Farklı özel renkler ayarlayarak görüntüleme deneyiminizi kişiselleştirin
  • TizenTube'un açık kaynak kodu ve kaynakları yazar tarafından gönderildi
  • DeArrow'dan tıklama tuzağı ve yanıltıcı video başlıklarını kaldırın
  • SponsorBlock seçeneğiyle sponsor eklemelerini ve kendi tanıtımınızı otomatik olarak atlayın

TizenTube istemcisinde, kısa videoları (Shorts) ana ekrandan ve öneri sayfalarından gizleyebilirsiniz. Ve resmi sürümün tüm ayarları vardır. Yazara hataları bildirebilir veya Discord veya GitHub'daki uygulamanın resmi sayfalarında bir konu oluşturarak yeni bir özellik talebinde bulunabilirsiniz.

TizenTube, akıllı sesli arama da dahil olmak üzere orijinal YouTube'un tüm özelliklerini destekler. Ayrıca uzantılar, düzen ve oynatma ile ilgili birçok sorunu da düzeltir. Ve aynı zamanda sunuculara ve ara belleğe almaya yüksek hızlı erişimi korur.

teşekkürler <3

Üstad sizin cihaz da kurulu resmi Youtube sürümü nedir , bakıp yazar mısınız.
Hocam, resmi youtube uygulamasını ya silmişim yada yok :) bulamadım. Ama tizentube ayarlarında "uygulama sürümü" kısmında 5.30.301gibi bir sayı var. Onu mu kastettiniz? Hatta play store'dan baktım kurulu olmadığı gözüküyor.

Ekli dosyalar

• 20250617_010403.jpg
    20250617_010403.jpg
    710 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleme:
Hocam, resmi youtube uygulamasını ya silmişim yada yok :) bulamadım. Ama tizentube ayarlarında "uygulama sürümü" kısmında 5.30.301gibi bir sayı var. Onu mu kastettiniz? Hatta play store'dan baktım kurulu olmadığı gözüküyor.
Evet üstad bahsettiğim kısım bu . Arayüzü 'Android Tv ' olmayan ve özellikle 'lisanssız' bazı cihazlarda, Resmi YouTube sürümü 3.0.x den sonra kumanda ses açma-kapama tuşlarının çalışmadığını tecrübe ettiğim için biliyorum. Play store'dan YouTube'u cihazınıza kurun bir de öyle bakalım, tuşlar çalışıyor mu.

Smarttube uygulamasında,mevcutta Türkçe altyazı olmasa bile, Türkçeye otomatik çeviri yapabiliyor.bu uygulama da çok güzel ama böyle bir özellik göremedim.onun haricinda 10 numara uygulama.

Google play hizmetleri ve google'a bağlı diğer yerleşik uygulamaların güncellemesini kaldırırsanız gelir . aksi taktirde gelmez. Siz yine de Ana sayfada bulunan ' Ana ekranı özelleştirme' ye tıklayıp, orada Youtube veya Tizen tube yazan bir şey görüyorsanız, aktif hale getirin.
Ana ekran özelleştirmede tizentube görünmüyor orjinal ve smartyoutube nin ki var

Evet üstad bahsettiğim kısım bu . Arayüzü 'Android Tv ' olmayan ve özellikle 'lisanssız' bazı cihazlarda, Resmi YouTube sürümü 3.0.x den sonra kumanda ses açma-kapama tuşlarının çalışmadığını tecrübe ettiğim için biliyorum. Play store'dan YouTube'u cihazınıza kurun bir de öyle bakalım, tuşlar çalışıyor mu.
Hocam, söylediğin gibi play store dan orijinalini kurdum evet ses tuşları çalışıyor. Fakat tizentube aynı, çalışmıyor.
Orijinal uygulam versionu: 20.23.37

Programı bu gün kurdum denedim gayet güzel akıcı çalışıyor sadece kumanda da ses açma ve kısma tuşları çalışmıyor, tv box `ım T95

Programı bu gün kurdum denedim gayet güzel akıcı çalışıyor sadece kumanda da ses açma ve kısma tuşları çalışmıyor, tv box `ım T95
Anroid'in kendi ayarlarından televizyonunuzu tanıtırsanız belki işe yarar. Açma/kapama, ses açma/kısma tek kumandadan olur.

Geri