Öneri Kendi Sunucumla Hazırladığım Kategorili IPTV’ye benzer M3U

kısa sürede açılması ve içerik olarak dolu olması baya iyi olmuş hocam elinize sağlık belgesel kanalları ve çocuk kanalları daha fazla kanal eklenebilirse çok iyi olur

Güzel paylaşım için emeğine sağlık dostum. Eğer mümkünse ufak bir rica; TRT SPOR kanalını tıpkı diğer ulusal kanallar gibi, misal TRT SPOR YILDIZ'daki kalitede vermemiz mümkün mü? TRT SPOR su an 720p'de... 1080p verebilirsek güzel olacaktır. Teşekkürler, kolay gelsin.

Son düzenleme:
Superturk ve superturk max ekleyebilir misiniz

Güzel paylaşım için emeğine sağlık dostum. Eğer mümkünse ufak bir rica; TRT SPOR kanalını tıpkı diğer ulusal kanallar gibi, misal TRT SPOR YILDIZ'daki kalitede vermemiz mümkün mü? TRT SPOR su an 720p'de... 1080p verebilirsek güzel olacaktır. Teşekkürler, kolay gelsin.
Hallettim TRT SPOR kanalı artik FHD

Çoğu Kanalı daha doğrusu kaynağı olmayan kanalların hepsini daha kolay olduğu için KabloWeb tv den çektim 24 saatte bir token çekicek şekilde ayarladım artık açılmıyor gibi sorunlar yok… Keyifli Seyirler

Elinize sağlık. Haber kanallarının tamamını ekleme şansınız var mı?
1) TRT Haber 2) NTV 3) CNN Türk
4) Haber Türk 5) Haber Global 6) TV 100
7) Ekol TV 8) Halk TV 9) Sözcü TV
10) TELE 1 11) TGRT Haber 12) Flash Haber 13) A Haber 14) Ülke TV 15) TV Net 16) Lider Haber 17) Kanal 24 18) KRT
19) Bengü Türk

Teşekkürler.
Haber kanallarını fulledim bakabilirsin olmayan varsa söyle ekleriz

TR:MÜZİK Kategorisi Oluşturuldu ve Bazı Müzik Kanalları Eklendi Ayrıca Çok İstenilen Mezzo Live Kanalı Eklendi.

Hallettim TRT SPOR kanalı artik FHD
İtinayla ilgilendiğiniz için teşekkürler. Yalnız şöyle bir sıkıntı oldu. Evet görüntü harika oldu ama aldığınız kaynak nedenli sanırım, FIFA uluslar ligi maçı başladığında yayın da gitti. Sanırım şifre giren bir kaynak. Müsait olduğunuzda ilgilenirseniz sevinirim.

Elinize, emeğinize sağlık yayın kalitesi de çok güzel!
Belgesel kategorisine TLC kanalını da ekleyebilir misiniz?
Teşekkür ederim.

İtinayla ilgilendiğiniz için teşekkürler. Yalnız şöyle bir sıkıntı oldu. Evet görüntü harika oldu ama aldığınız kaynak nedenli sanırım, FIFA uluslar ligi maçı başladığında yayın da gitti. Sanırım şifre giren bir kaynak. Müsait olduğunuzda ilgilenirseniz sevinirim.
Yayınları vavooda alıyor sanırım vavoo gidince buda gidiyor

Geri